Breaking News

VIDEO ORIBIL! Un biciclist a stropit cu benzină un bărbat fără adăpost și i-a dat foc în plină stradă

Momentul oribil a fost surprins de o cameră de supraveghere, șocantul incident având loc în zona Santa Ana din California

Un biciclist a stropit cu benzină un bărbat fără adăpost și i-a dat foc Un biciclist a stropit cu benzină un bărbat fără adăpost și i-a dat foc
Distribuie:

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 64 de ani, este în stare critică la spital după ce a fost stropit cu benzină și i s-a dat foc într-un atac neprovocat, informează Daily Mail

Atacul oribil a avut loc în zona Santa Ana din California la începutul lunii aprilie. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Filmul arată cum un bărbat fără adăpost stă pe trotuar în fața unui magazin închis datorită pandemiei de coronavirus. Suspectul, apare în cadru pe o bicicletă îmbrăcat în negru și cu fața acoperită. Bărbatul care ulterior a fost arestat de poliție, se numește Adrian Herrera și este în vârstă de 45 de ani.

Momentul incendierii victimei

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=5H6ugspwe8I[/embedyt]

El s-a apropiat de victimă pe o bicicletă și l-a stropit în mod repetat cu benzină dintr-o sticlă. Victima poate fi văzută încercând cu disperare să se îndepărteze în timp ce lovește atacatorul, încercând în zadar să se protejeze. Suspectul folosește apoi o brichetă pentru a da foc victimei. Flăcările cuprind mai întâi brațul victimei și îi acoperă ulterior fața.

Poliția din Santa Ana a înghețat videoclipul în momentul în care flăcările par să copleșească victima care se prăbușește pe trotuar. Departamentul de poliție spune că bărbatul a fost complet cuprins de flăcări, conform informațiilor furnizate de postul TV ABC7.

Un martor a văzut victima în flăcări și a solicitat ajutor. În urma atacului, bărbatul a suferit arsuri de gradul unu, doi și trei în partea superioară a corpului. Traumatismele au fost atât de grave încât a fost necesară o intervenție chirurgicală. Victima este acum în stare critică la un spital local specializat în arsuri.

Suspectul despre care poliția spune că era un trecător obișnuit, a fugit de la locul faptei pe bicicletă. El a fost arestat sub suspiciunea de incendiere și tentativă de omor. Polițiști specializați în interacțiunea cu persoanele fără adăpost au descoperit suspectul și bicicleta acestuia. El a fost reținut după ce descrierea lui s-a potrivit cu cea a agresorului. Bărbatul urmează să apară în fața unui judecător sub acuzația de incendiere și tentativă de omor.

Departamentul de poliție din Santa Ana a spus: „Detectivii colaborează cu procurorul districtului Orange County și lucrează la strângerea de probe suplimentare”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*