Breaking News

CUTREMURĂTOR! O mamă și-a înecat fiica de patru ani apoi i-a ars trupul pentru a dovedi credința ei în Dumnezeu

"Vei vedea îngerii. Ne vedem în ceruri" ar fi spus mama care și-a înecat fiica în baie și apoi a dat foc cadavrului în grădină

Fetița înecată și mama ei înainte de tragedie Fetița înecată și mama ei înainte de tragedie - Foto: Daily Mail (colaj foto)
Distribuie:

O mamă și-a înecat fiica de patru ani pe nume Amelia Brooke Harris și a apoi i-a dat foc în grădină pentru a dovedi credința ei în Dumnezeu, informează Daily Mail în ediția sa electronică. Fetița a fost găsită moartă sub o masă. de către poliție în grădina casei ei, într-un sat din Țara Galilor.

Foto: Daily Mail

După ce și-a înecat fetița, corpul ei a fost „scos din baie, învelit în hârtie igienică și transportat afară într-un cearceaf”. În instanță un juriu a audiat-o pe mama fetiței, Carly Ann Harris, în vârstă de 38 de ani. Se pare că aceasta avea probleme de sănătate mintală când a ucis-o pe fetiță.

Ce au aflat procurorii

În anchetă, procuratura a aflat despre credința mamei că fiica ei va merge la cer, dar va fi reîncarnată două zile mai târziu. Femeia a spus că și-a sacrificat fiica pentru a-și dovedi credința față de Dumnezeu. După arestarea ei, femeia a declarat în fața anchetatorilor că „îngerii i-au spus să o facă” și că ar putea fi posedată. Un jurat a fost lăsat să părăsească timp de 10 minute sala de judecată. Acesta nu a mai putut suporta să audă detaliile îngrozitoare despre modul în care a murit Amelia.

Procurorul Michael Jones a descris instanței scena de groază petrecută în ziua respectivă. Un vecin a auzit-o la ora 19:15 pe fetiță țipând „mamă, mamă, mamă!”. Curtea l-a audiat apoi pe fiul mai mare al femeii, în vârstă de 17 ani. Acesta s-a întors acasă vineri, în data de 8 iunie, găsindu-și fratele de 11 ani plângând. Acesta i-a spus printre lacrimi: „Nu te duce în spate”. Mama băiatului ar fi spus: „S-a dus la cer, se întoarce duminică”. Tânărul a ieșit în grădină și a văzut sub masa pe care serveau cafeaua, cearceaful care acoperea cadavrul. L-a ridicat de un colț și a văzut un picior ars. Vecinii l-au auzit pe copilul mai în vârstă, strigând:” Cum ai putut? Este sora mea mai mică!”. Apoi l-au văzut alergând prin grădină și strigând: „Ai ucis-o, ai ucis-o!”.

Declarațiile din instanță

Detalii cutremurătoare au fost auzite în instanță. Fratele mai mic îi spunea celui mai mare să nu sune la poliție, pentru că mama sa va merge la închisoare. Mama încerca să-i explice celui mai mare că : „N-aș face niciodată rău fiicei mele, dar s-a născut pentru Isus, a fost adusă pe acest pământ pentru Isus. Acum este cu îngerii!”. Ea a mai spus că: ”Iehova a renunțat la ea”.

Ofițerii de poliție care au sosit la fața locului s-au dus în grădină. Unul dintre ofițeri s-a apropiat de un paramedic care a ridicat cearceaful. Sub el era cadavrul micuței Amelia. Mai târziu la secția de poliție, femeia ar fi spus: „Merit să mor. Fetița mea! Îngerii mi-au spus ce trebuie făcut. Sunt un monstru!”.

Foto: Daily Mail

Judecătorul a spus juriului că trebuie să decidă dacă este vinovată de crimă din cauza nebuniei sau din cauza responsabilității diminuate. Femeia a a plâns în timpul procesului și a trebuit să i se dea un pahar cu apă. Procesul va continua după ce se va stabili dacă femeia este responsabilă sau nu pentru fapta comisă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*