Breaking News

VIDEO: 46 de bebeluși născuți de mame surogat pentru părinți din România, Marea Britanie, SUA și alte țări se află blocați în Ucraina

Un videoclip șocant arată aproape 50 de bebeluși născuți din mame surogat blocați într-un hotel din Ucraina din cauza carantinei impuse de autorități datorită coronavirusului

BioTexCom a prezentat un video cu 46 de copii născuți cu mame surogat în Ucraina BioTexCom a prezentat un video cu 46 de copii născuți cu mame surogat în Ucraina - © BioTexCom
Distribuie:

Un videoclip șocant arată aproape 50 de bebeluși născuți de mame surogat, blocați într-un hotel din Ucraina din cauza carantinei impuse de autorități datorită coronavirusului.

Aproximativ 46 de bebeluși născuți de mame surogat sunt înghesuiți într-un dormitor de la hotelul Veneția din capitala Kiev, în ceea ce arată ca o fabrică pentru copii, informează Daily Mail.

Nou-născuții ar fi trebuit să ajungă la părinți din Marea Britanie, SUA, Italia, Spania, Franța, Israel, Germania, China, Mexic, România și alte țări. Familiile au plătit între 6.500 și 65.000 de EURO pentru serviciile oferite de organizația care i-a ajutat să devină părinți prin intermediul așa numitelor mame surogat.

Dar acum bebelușii nu pot ajunge acasă la părinți deoarece granițele Ucrainei au fost închise ca urmare a focarului de coronavirus. Apelarea la o mamă purtătoare este ilegală în majoritatea țărilor europene, dar este permisă în Ucraina. Copiii care plâng sunt îngrijiți de personal specializat.

VIDEO cu copiii născuți de mame surogat din Ucraina

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oVU8-ykz64k[/embedyt]

Cu toate aceste ombudsmanul pentru drepturile omului din parlamentul ucrainean, Liudmila Denisova, a reclamat situația la avocatul poporului.

Ea a spus: „Un videoclip a fost răspândit pe rețelele de socializare după ce a fost postat pe un site web al unei clinici din Kiev. El arată 46 de bebeluși care se află în prezent într-unul dintre hotelurile din Kiev. Toți acești bebeluși s-au născut cu ajutorul mamelor surogat pentru cetățeni din diferite state străine”.

Bebelușii provin de la firma BioTexCom, care este descrisă ca un „centru pentru reproducerea umană”. Denis Herman, avocatul principal al companiei, a explicat motivul pentru care bebelușii sunt acolo. Ucraina se numără printre țările care au închis complet frontierele din cauza Covid-19. Din acest motiv firma a fost nevoită să recurgă la această soluție.

Videoclipul pare menit să-i liniștească pe părinții care nu își pot aduce copiii acasă. Personalul dă asigurări că acești copii sunt îngrijiți cu atenție. Sunt copii din America, Italia, Spania, Marea Britanie, China, Franța, Germania, dar și din Bulgaria și România. Managerii firmei aranjează apeluri video cu părinții copiilor pentru ca aceștia să-i poată vedea. Ei se conving astfel că bebelușii sunt sănătoși și bine îngrijiți.

Medicul pediatru Tatiana Lisovskaya a declarat: „Hotelul nostru este închis într-o carantină strictă. Toate asistentele locuiesc aici. Încercăm să evităm orice contact cu lumea exterioară.”

Firma BioTexCom susține că este „un centru modern de reproducere bine dezvoltat, în continuă expansiune, care se ocupă de cuplurile infertile din străinătate”. Site-ul confirmă faptul că acest lucru este posibil deoarece mamele surogat sunt interzise aproape peste tot în Europa. În Ucraina toate aceste programe sunt absolut legale. De aceea, europenii aleg această procedură în afara țărilor de origine.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*