Breaking News

MILIARDAR cu bun simț! Bill Gates așteptă la coadă să-și cumpere un hamburger, cartofi prăjiți și Coca Cola

Bill Gates, în vârstă de 63 de ani, a fost fotografiat stând la coadă în fața unui restaurant Dick's Drive-In din Seattle

Bill Gates, miliardarul care se comportă normal în viața de zi cu zi Bill Gates, miliardarul care se comportă normal în viața de zi cu zi
Distribuie:

Miliardarul Bill Gates, care se știe că adoră să mănânce hamburger, a fost văzut așteptând răbdător la coadă în fața unui restaurant Dick’s Drive-In din Seattle, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Spre deliciul clienților care așteptau și ei la rând, aceștia au fost impresionați de modestia afișată. Magnatul american cu o avere de 95,5 miliarde de dolari era îmbrăcat simplu. Purta un pulover roșu, pantaloni gri și pantofi sport negri. Aștepta răbdător cu mâinile în buzunare pentru a face comanda.

Mâncarea l-a costat pe miliardar doar 7,68 dolari. Prețurile la acest tip de fast-food sunt foarte mici. Un hamburger de lux costă 3,40 dolari, cartofii prăjiți 1,90 dolari și o Coca Cola mare 2,38 dolari. Fotografia în haine casual a miliardarului a fost postată pe Facebook de un fost angajat al Microsoft, Mike Galos. Ea a fost făcută în cartierul Wallingford din Seattle, duminică seara, săptămâna trecută.

Comentariul autorului fotografiei

Autorul a postat următorul comentariu: „Când valorezi 100 de miliarde de dolari, conduci cea mai mare organizație de caritate din istoria lumii și stai la coadă pentru un hamburger, cartofi prăjiți și Coca-Cola la Dick , la fel ca și noi …”.Fotografia a devenit instantaneu virală. „Acesta este felul în care oamenii bogați se comportă spre deosebire cocalarul cu toaletă din aur, care se află la Casa Albă”, a adăugat el, făcând aluzie la președintele Donald Trump. Imaginea a primit 15.000 de like-uri și a fost distribuită de 12.000 de ori.

Galos a spus că Bill Gates este incredibil de modest atunci când vine vorba de uriașa sa avere și statutul său de celebritate. „Bill nu își dă mare importanță, înțelegându-și statul de om celebru. Am vorbit cu el la câteva petreceri înainte. Dar nu-l cunosc destul de bine ca să mă duc să-l salut pe stradă sau într-un restaurant”, a mai spus el.

Restaurantul Dick’s Drive-In a fost o schimbare pentru fondatorul Microsoft. Acesta este cunoscut ca un fan înrăit și un client fidel pentru restaurantul Burgermaster din Bellevue.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*