Breaking News

Pedofilul care a VIOLAT și UCIS un băiat de 8 ani, era să fie linșat de o mulțime furioasă

Vitaly Pashchevski, în vârstă de 39 de ani, a fost dus de poliție la reconstituire în pădurea unde a ascuns cadavrul copilului

Vitaly Pashchevsky barbatul care a marturisit ca a violat si ucis un baiat de opt ani Vitaly Pashchevsky barbatul care a marturisit ca a violat si ucis un baiat de opt ani - © east2west news
Distribuie:

Daily Mirror informează în ediția sa electronică despre cazul pedofilului rus care s-a confruntat cu o mulțime furioasă, după ce a mărturisit că a violat și ucis un băiat de opt ani.

Zeci de polițiști înarmați din forțele speciale s-au confruntat cu localnici înfuriați din localitatea Zheleznogorsk din Rusia. Aceștia l-au adus pe criminal să le arate locul unde a îngropat cadavrul băiatului. Vitaly Pashchevski în vârstă de 39 de ani este avocat și economist. El a recunoscut că este responsabil pentru odioasa crimă. Bărbatul le-a arătat polițiștilor locul din pădure în care a ascuns corpul băiatului. Victima, Danil Biryukov în vârstă de opt ani, era copilul vecinilor săi pe care-l cunoștea de la naștere.

Reconstituirea în cazul băiatului violat și ucis

Adus la reconstituire în apartamentul unde s-a petrecut oroarea, o mulțimea furioasă de peste 200 de persoane l-a așteptat numindu-l „ucigaș” și „pervertit”, cerând în același timp polițiștilor să le arate corpul băiatului. Mulțimea furioasă striga: „De ce-l păziți? De ce copiii noștri nu sunt păziți?”, fiind pe punctul de a-l linșa pe odiosul criminal, forțând rândurile polițiștilor din forțele speciale.

Acesta le-a arătat anchetatorilor cum l-a abuzat sexual și apoi l-a omorât pe băiat. Un martor la întreaga scenă a spus: „Dacă nu era poliția, ar fi fost sfâșiat!”. Și ca povestea să fie și mai cumplită, odiosul criminal l-a îngropat pe băiat aproape de locul în care el și mama lui aveau o casă la țară. Aceasta era în apropierea casei care a aparținut mamei criminalului. Într-o pădure din apropiere a fost ascuns cadavrul băiatului.

Criminalul pedofil are două licențe, fiind atât avocat cât și economist.  A apărut în fața instanței într-o cușcă de metal la o audiere preliminară. El primit arest preventiv timp de două luni. În mai multe cazuri, el a manipulat poliția în timpul anchetei.

Danil nu s-a întors acasă de la școală pe 23 octombrie, lucru ce a dus la o căutarea frenetică a lui din partea comunității locale. Bărbatul s-a alăturat sutelor de voluntari care au participat la acțiune după dispariția lui Danil. Furia mulțimii a fost cu atât mai mare când acesta a recunoscut că el este autorul cumplitei fapte.

Declarația Comitetului de Investigații

O declarație a Comitetului de Investigații, organul care se ocupă de infracțiunile grave în Rusia, a prezentat filmul crimei. Sub un pretext oarecare, bărbatul l-a adus pe băiat în apartamentul său, unde a comis acte violente de natură sexuală împotriva copilului. Apoi, pentru a evita consecințele faptei sale, l-a omorât. A înjunghiat copilul în cap. După ce l-a violat și ucis, a pus corpul băiatului într-o geantă mare și l-a dus în satul Troyanovo. Aceasta este o localitate la aproximativ 20 de kilometri de Zheleznogorsk. Acolo a ascuns trupul în pădurea din afara casei mamei sale. A acoperit trupul cu frunze și iarbă, apoi a plecat.

Mama băiatului Marina Biryukova a rămas „înnebunită de durere” și „neconsolată” după moartea fiului său. În lacrimi, mătușa îndurerată a copilului, Galina Biryukova, le spune acum oamenilor să fie atenți cu copiii lor și să nu-i lase niciodată nesupravegheați. Femeia spune că familia ei a suferit o pierdere tragică, dar că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*