Breaking News

Pedofilul care a VIOLAT ȘI UCIS DOUĂ SURORI în vârstă de opt și 13 ani a fost arestat

Bărbatul a fost dat în urmărire generală și a fost arestat după o zi și o noapte de căutări intense, în niște tufișuri din afara orașului, unde dormise peste noapte

Pedofilul asasin și mama împreună cu una dintre victime Pedofilul asasin și mama împreună cu una dintre victime - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Pedofilul care a violat și ucis două surori în vârstă de de opt și 13 ani, a fost arestat după o zi și o noapte de căutări intense, informează Daily Mail.

O desfășurare masivă de forțe, atât polițiști cât și voluntari, a fost organizată în Rybinsk. Vitaly Molchanov, în vârstă 41 de ani, este recidivist cu cazier, care a întâlnit-o pe mama fetelor printr-o aplicație de întâlniri online. Suspectul a fost găsit ascuns în tufișurile din afara orașului, unde dormise peste noapte.

După ce a fost încătușat în iarba înaltă, el și-a mărturisit crima. Le-a spus polițiștilor că: „În jurul orei 20:00 am deschis o altă sticlă și am terminat-o în jurul orei 22:00. Și … ce să mai spun … le-am ucis”. Molchanov a fost astăzi audiat într-o anchetă penală cu privire la asasinarea și violul celor doi copii.

Bărbatul care a violat și ucis două surori fusese dat în urmărire generală

Ieri, polițiștii prezentaseră un videoclip și o poză care îl arăta pe suspect ieșind din casă într-un trening roșu cu negru, în timp ce „fugea”.

Mama fetelor, Valentina, le-a spus polițiștilor că habar nu avea de gravitatea cazierului judiciar al iubitului ei când au început relația. Ea s-a mutat împreună cu Molchanov în urmă cu o lună, după ce s-au cunoscut printr-o aplicație de întâlniri online. Habar nu avea de trecutul său de pedofil și atacator sexual pentru care fusese închis aproape un deceniu.

Vecinii au spus că cei doi păreau „îndrăgostiți nebunește”. Erau adesea văzuți ținându-se de mână și alergând împreună sau mergând cu bicicleta. După ce a ieșit din bloc, bărbatul a fugit de la locul faptei cu o bicicletă albă. Condamnarea sa anterioară din 2010 a inclus crimă, viol și profanare de cadavre. De asemenea, a fost descris ca fiind un „pedofil condamnat”.

Poate ești interesat:

 

Cele două crime au declanșat din nou o dezbatere aprinsă în Rusia pe acest subiect. Avocatul parlamentar al copiilor din Rusia, Anna Kuznetsova, a numit crimele „inumane”. Ea a spus că a rămas fără cuvinte în urma acestor crime cumplite. Femeia a cerut mai multă acțiune din partea Kremlinului pentru combaterea pedofililor. A cerut inclusiv un „registru de supraveghere” pentru agresorii sexuali ai copiilor. Anterior ceruse ca pedofilii să fie etichetați pe viață și să li se interzică utilizarea internetului. „Copiii mor, să luăm aceste măsuri sau alte măsuri pentru a-i proteja”, a mai spus ea.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*