Breaking News

IMAGINI TERIFIANTE! Un cuplu a fost la un pas să fie hăcuit cu MACETE

Momentul terifiant când un cuplu din America scapă de un atac cu macete a unei bande pe un drum rural din Kenya

Atac cu macete pe un drum rural din Keny Atac cu macete pe un drum rural din Kenya - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un film șocant arată momentul în care un cuplu din America a scăpat de o bandă de tâlhari înarmați cu macete pe un drum rural din Kenya. Publicația Daily Mail a publicat cumplita întâmplare a acestui cuplu relatată chiar de ei.

Bryant Swenson conducea pe un drum neamenajat de lângă Maai Mahiu, în Kenya, împreună cu soția sa, Lauren. Cuplul care este din Utah, dar trăiește în prezent în Nairobi, a văzut pe drum un microbuz alb venind către ei. Dar surpriză, din spatele microbuzului, au apărut bărbați mascați, care au încercat să jefuiască vehiculul.

Filmul atacului

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TSBJxqOflZY[/embedyt]

Când cei doi soți s-au apropiat de bandiți, aceștia și-au îndreptat brusc atenția către mașina Toyota Land Cruiser condusă de către Bryant. Bărbatul a pus mașina în marșarier și a dat cu spatele în timp ce era urmărit de bandiții care agitau macetele. Apoi brusc, a oprit mașina și a demarat apăsând pedala de accelerație la maxim.

Lauren se aude cum întreabă: „Sunt încă în spatele nostru?” în timp ce un pasager de pe bancheta din spate îi confirmă că bandiții sunt încă pe urmele lor. Curând un vehicul de poliție a ajuns pe urmele bandiților. Imediat au început să se audă în fundal focuri de armă. Swensons a spus că datorită „gândirii rapide și harului lui Dumnezeu” ei au reușit să scape de confruntarea înfricoșătoare nevătămați.

Povestea cuplului este puțin mai neobișnuită. Ei au plecat cu cei trei copii de la Cedar City, statul Utah, la Nairobi, capitala Kenyei. Acum trei ani ei au deschis acolo o sală de gimnastică denumită CrossFit. Bryant a postat videoclipul atacului cu macete pe Facebook pe 1 decembrie. El a scris: „Sala noastră de fitness ne poate pregăti pentru viață. Dar există momente când lucrurile se întâmplă atât de repede încât putem doar sa-i acordăm credit lui Dumnezeu pentru a ne oferi protecția Lui”.

Bărbatul pune tentativa de jaf a celor trei bandiți în acest context. Pentru a marca rolul providenței în această întâmplare, el a povestit că înainte de a se întâlni cu bandiții au trecut pe lângă doi polițiști. Focurile de armă pe care le-au auzit în urma lor erau cele din schimbul de focuri cu bandiții. El crede că putea fi mult mai rău dacă ajungeau acolo în plin schimb de focuri.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*