Breaking News

Un băiețel a murit după ce tatăl său l-a aruncat de la balconul situat la etajul cinci al apartamentului unde locuia

Băiețelul a murit chiar în ziua în care i se sărbătorea prima aniversare, în urma unei certe cu bunica băiețelului

Un copil a murit după ce a fost aruncat de tatăl său de pe balconul situat la etajul cinci Un copil a murit după ce a fost aruncat de tatăl său de pe balconul situat la etajul cinci (© AsiaWire)
Distribuie:

Un bărbat a fost arestat de poliție după ce l-a aruncat de la balconul situat la etajul cinci, pe fiul său în vârstă de un an, informează Daily Mail. Tragicul incident s-a petrecut într-un oraș situat în sud-vestul Chinei.

Copilul a fost declarat mort de către paramedicii sosiți la fața locului. Acesta a căzut 20 de metri în gol, dintr-un apartament din orașul Dazhou, vineri seara. Tatăl în vârstă de 29 de ani, pe nume Zhang, s-a certat cu mama sa, bunica băiețelului, din motive financiare. Bărbatul s-a înfuriat și l-a aruncat pe băiețel pe fereastra balconului de la etajul cinci, înainte să fugă.

Poliția achetează incidentul

Poliția a afirmat într-o declarație că incidentul s-a produs aproximativ la miezul nopții. Tatăl victimei, Zhang, a fost arestat la scurt timp pentru investigații. În raportul de urmărire publicat într-un cotidian local, autoritățile au declarat că Zhang și-a recunoscut fapta. El a admis că și-a aruncat fiul pe fereastră. Bunicul copilului a declarat pentru publicația Red Star News, că îi sărbătoreau bebelușului prima zi de naștere când s-a produs tragedia.

Bunica băiatului, a declarat reporterilor că ea și soțul ei l-au crescut băiețel, în timp ce fiul și nora lor lucrau. Cu toate acestea, ei nu le-au oferit niciun sprijin financiar. Ea a spus că s-a certat cu fiul ei din acest motiv. L-a acuzat că nu asigură banii necesari pentru creșterea nepotului. Bărbatul lucra ca șofer, se mai spune în publicația citată.

Bunica a declarat, că băiețelul plângea în brațele sale, când fiul ei a spus că îl va lua. Credea că o să-l ducă la culcare, dar el a luat copilul și l-a aruncat pe fereastră. Femeia nu a avut timp să reacționeze, a mărturisit ea polițiștilor în lacrimi.

Zhang ar fi încercat să sară pe fereastră la scurt timp după incident, dar a fost oprit de părinții săi. Apoi a fugit, dar poliția l-a prins la scurt timp după incident. Anchetatorii efectuează în continuare investigații suplimentare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*