Breaking News

Mort de beat, un bunic în delir a încercat să-și ardă în sobă nepotul de doi ani

Bărbatul a băut alcool până când a ajuns în delir, văzând în micuț pe diavolul însuși, încercând să-l omoare aruncându-l în sobă

Un băiețel luptă pentru viață după ce bunicul său mort de beat l-a aruncat în sobă Un băiețel luptă pentru viață după ce bunicul său mort de beat l-a aruncat în sobă - Sursa foto: © east2west news
Distribuie:

Un bunic din Rusia riscă ani grei de pușcărie după ce a încercat să-și ardă în sobă nepotul de doi ani, scrie Daily Mail în ediția sa electronică. Acesta ar fi băut alcool până când a ajuns în delir. În stare de delir alcoolic, a văzut în micuț pe diavolul însuși. Acest lucru l-a determinat să încerce să-l omoare.

În urma acestei cumplite fapte, băiețelul are arsuri pe jumătate din suprafața corpului. El se află în stare critică la spital, unde se luptă să supraviețuiască. Băiatului i-a fost indusă coma și a fost legat la aparatura de respirație asistată.

Starea actuală a băiețelului

Svetlana Ospennikov, purtătoare de cuvânt la departamentul regional de sănătate din Omsk, a declarat că momentan este prea devreme pentru a da prognosticuri favorabile sau pesimiste. „Când avem de-a face cu asemenea arsuri este imposibil să înțelegem condiția în care se află. Aceasta se poate deteriora timp de patru zile. Doctorii fac acum tot ce pot pentru a ușura suferința copilului”.

Bunicul, în vârstă de 53 de ani, era în delir de la alcool în momentul în care „l-a văzut pe diavol” în persoana nepoțelului său. Bărbatul băuse cot la cot cu bunica acestuia. Fără nicio explicație, l-a aruncat în sobă pe băiat. Cei doi aveau grijă de copil în acel moment, mama fiind plecată la serviciu.

Cei care au ajuns la fața locului au fost șocați. Poliția care l-a arestat pe bărbat a declarat că acesta era într-o stare extrem de avansată de ebrietate, după ce a băut mai multe zile la rând. Unul dintre medicii din ambulanță a fost extrem de tulburat de cele întâmplate, declarând: „Am reușit să scoatem copilul viu. Este o poveste atât de terifiantă. Este ceva ce Gestapo-ul ar fi făcut.” Bărbatul riscă ani grei de pușcărie dacă va fi găsit vinovat.

Ce este și mai șocant este că acest caz nu este singular în Rusia. Un incident extrem de similar a avut loc cu doar trei luni înainte. Un băiețel de 11 luni a sfârșit ars într-o sobă după ce a fost aruncat de către bunicul său.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline