Breaking News

VIDEO: Salvare spectaculoasă a unui băiețel care cade de la etajul doi

Prezența de spirit a unei tinere i-a salvat viața

Copil salvat miraculos dupa ce a cazut de la etajul doi Foto: Captură YouTube
Distribuie:

Salvare incredibilă în orașul Dongguan, provincia Guangdong din China. O tânără a fost martora unei situații care se putea sfârși tragic. Tânăra mergea liniștită pe stradă când a văzut un bebeluș atârnând de firele ce treceau pe sub geamul locuinței unde acesta locuia împreună cu părinții săi, la etajul doi al unei clădiri. Situația era dramatică. Băiețelul putea cădea în orice clipă și să se zdrobească de asfalt.

Filmul întâmplării

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Jxi7oy8SxlA[/embedyt]

Cu o prezență de spirit ieșită din comun, tânăra a strigat disperată după ajutor. Doi poștași și un trecător ocazional au auzit strigătele ei și au participat la salvare, ajungând rapid la fața locului. În scurt timp a fost chemată și poliția. Bărbații erau destul de confuzi și nu prea știau ce să facă. Salvarea a venit tot de la tânăra care a văzut pe un bazin pentru apă de ploaie o pătură aruncată.

Fata nu a ezitat nici o secundă, a luat pătura și a dat-o celor doi bărbați care i-au sărit în ajutor. Aceștia au ținut pătura și au reușit să prindă bebelușul care la un moment dat a căzut. Din fericire micuțul s-a ales doar cu o sperietură și câteva vânătăi. Acum tânăra este o adevărată eroină printre cetățenii din orașul Dongguan.

Copil salvat prins în grilaj

Foto: Daily Star

Tot în provincia Guangdong, dar în orașul Shenzhen, un băiețel în vârstă de trei ani, pe nume Kaikai fost lăsat singur acasă de către părinții săi într-o dimineață și când s-a trezit, a constatat că părinții lipsesc și casa este goală.

Speriat și dezorientat în jurul orei opt dimineața, a deschis fereastra de la etajul al treilea al apartamentului în care locuia și a urcat pe pervazul ferestrei pentru a-și căuta părinții.

Din nefericire, micuțul Kaikai și-a pierdut echilibrul și a căzut, iar în cădere la etajul imediat inferior capul i-a fost prins între barele de metal ale grilajului antifurt, atârnând periculos pe partea laterală a clădirii și rămânând inert precum o păpușă. Vecinii șocați i-au sărit în ajutor și prezența lor de spirit i-au salvat viața. Ei s-au folosit de o scară înaltă pentru a ajunge la etajul întâi al clădirii, de unde un bărbat curajos s-a cățărat până la locul unde era atârnat copilul, salvându-l.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*