Breaking News

Un nou-născut A MURIT ÎN BRAȚELE PĂRINȚILOR după ce spitalul a refuzat de trei ori internarea mamei

Femeia în vârstă de 25 de ani acuză personalul spitalului de „dezinteres” deoarece a tratat în mod necorespunzător cazul

Nou-nascut-murit-bratele-parintilor Un nou născut a murit în brațele părinților - © MEDIA WALES
Distribuie:

Un nou-născut a murit în brațele părinților săi după ce un spital a refuzat internarea mamei de trei ori în timpul travaliului, informează Daily Mail.

Părinții acuză acum personalul spitalului de dezinteres. Adele Thomas, în vârstă de 25 de ani, a fost refuzată la un Centru de Naștere din Țara Galilor în iulie 2018. Motivul invocat a fost că nu avea dureri destul de mari sau nu era suficient de dilatată.

O anchetă a fost declanșată după ce un nou-născut a murit în brațele părinților

După ce în cele din urmă a fost internată la a patra încercare, a avut neșansa să fie asistată de două moașe lipsite de profesionalism. Acestea s-au certat în timp ce fiul ei Zak-Ezra, a fost prins în canalul de naștere timp de 35 de minute. Acest lucru i-a provocat o lipsă de oxigen micuțului, care i-a fost ulterior fatală.

După ce au scos nou-născutul, l-au luat „de brațe și picioare” și l-au dus într-o cameră de resuscitare. Acolo a fost resuscitat timp de o jumătate de oră. Mama și partenerul ei nu știau dacă nou-născutul era viu sau mort. Zak a fost dus de urgență la Spitalul Royal Gwent din Newport. Acolo, în ciuda celor mai bune încercări ale medicilor de a-l salva, a murit două zile mai târziu.

Abia ulterior Adele și partenerul ei, Stephen Carter, au citit un raport despre eșecurile din centru la nașterea copilului. Acesta a fost publicat la începutul anului 2019. Atunci au descoperit mai multe despre ceea ce i se întâmplase fiului lor în timpul nașterii.

Constatările au fost sintetizate de Consiliul de Sănătate al Universității Aneurin Bevan, care administrează unitatea. În raport se spune că atunci când doi medici au preluat cazul, au descoperit „dezinteresul” și „lipsa de urgență” în tratarea cazului. De asemenea, a dezvăluit că cele două moașe nu au reușit să monitorizeze corect ritmul cardiac al lui Zak. Ele nu s-au coordonat, nu au cooperat și au oprit resuscitarea lui Zak prea devreme.

Poate ești interesat:

Părinții nou-născutului mort au povestit pentru presă coșmarul prin care au trecut. Cei doi au început o acțiune civilă împotriva centrului de naștere. Acesta a recunoscut că nu a oferit îngrijiri medicale adecvate. Un proces specializat în Țara Galilor, ajută la despăgubirea celor care au pierdut o persoană dragă datorită neglijenței medicale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*