Breaking News

Tată de 42 de ani LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ după ce fiul său a ieșit cu prietenii fără mască și a infectat întreaga familie

Un tată din Florida se luptă pentru viața lui după ce a contractat coronavirus de la fiul său, care a ignorat sfaturile părinților de a rămâne acasă și a nu se întâlni cu prietenii

Tatăl de 42 de ani luptă pentru viață după ce a fost infectat de fiul său cu coronavirus Tatăl de 42 de ani luptă pentru viață după ce a fost infectat de fiul său cu coronavirus - © AP/Facebook
Distribuie:

John Place,  se află în prezent în unitatea de terapie intensivă a unui spital, unde a fost pus pe un ventilator de mai mult de două săptămâni, după ce fiul său a ieșit cu prietenii fără mască și a infectat întreaga familie, informează Daily Mail.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani și familia sa, au fost depistați pozitivi pentru COVID-19 luna trecută. Fiul lor de 21 de ani a ieșit cu prietenii într-o noapte și a adus fără să știe virusul la ei acasă. Tatăl a fost însă singurul care a necesitat spitalizare după patru zile de febră și tuse non-stop. El este acum în spital de aproape trei săptămâni.

A ieșit cu prietenii fără mască

Soția sa i-a spus în mod repetat fiului ei vitreg să evite să iasă cu prietenii și să poarte mereu o mască. Identitate tânărului nu a fost dezvăluită. Tânărul i-a asigurat mereu să nu-și facă griji, așa că au avut încredere în el. Ea a spus că l-a implorat să se gândească la tatăl său, care prezintă un risc mai mare pentru COVID-19. Bărbatul este supraponderal și diabetic.

Dar, în ciuda rugăminților ei, tânărul a ieșit într-o noapte din luna iunie împreună cu prietenii. După ce și-a dat jos masca, a mâncat și a băut împreună cu aceștia. Câteva zile mai târziu, a simțit simptome de răceală. Ulterior a fost testat pozitiv pentru coronavirus și a aflat că infectase toată familia.

Autoritățile sunt în alertă

Răspândirea bolii între membrii familiei a alertat autoritățile. Acestea se tem că recentul val de îmbolnăviri în cazul tinerilor din Florida, va face ca virusul să se răspândească la persoanele în vârstă, mai vulnerabile.

Tânărul a crezut inițial că are o răceală obișnuită și a luat medicamente fără să fie consultat de un medic. Nici când a aflat că prietenul său a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, nu a crezut că și el este infectat. Pentru simplul fapt că a ieșit cu prietenii fără mască, membrii familiei au început să se îmbolnăvească unul câte unul. Primul a fost fratele său, în vârstă de 14 ani, care este supraponderal. Acesta a avut probleme de respirație severă, șuierând când respira, tușind și fiind letargic. Sorei sale în vârstă de șase ani nu îi curgea decât nasul. Mama vitregă avea dureri mari, febră și frisoane.

Femeia și copiii ei s-au vindecat. Soțul a rămas însă în stare gravă în secția de terapie intensivă. Prietenii familiei au inițiat o campanie GoFundMe pentru a strânge fonduri. Acestea sunt necesare pentru a plăti facturile medicale uriașe pentru îngrijirea bărbatului.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*