Breaking News

SUPRAVIEȚUIRE MIRACULOASĂ! O mamă a stat o SĂPTĂMÂNĂ cu o macetă înfiptă în spate după ce soțul a înjunghiat-o

Kume Bayisa a declarat că a fost înjunghiată în spate de către soțul ei la domiciliul conjugal din Addis Abeba, Etiopia

A stat o SĂPTĂMÂNĂ cu o macetă înfiptă în spate după ce soțul a înjunghiat-o A stat o SĂPTĂMÂNĂ cu o macetă înfiptă în spate după ce soțul a înjunghiat-o
Distribuie:

O mamă a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost înjunghiată, în ciuda faptului că nimeni nu a știut că avea o lamă de macetă de 28 cm înfiptă în spate timp de o săptămână, informează Daily Mirror.

Femeia era împreună cu fiul său de patru luni, când soțul ei a venit beat mort acasă de ZIUA CADOURILOR. Este o sărbătoare în care apropiații își fac cadouri, unul altuia. Când femeia de 25 de ani l-a acuzat pe bărbat că a băut prea mult, el a luat o macetă și a înjunghiat-o în spate. A lovit cu atâta putere încât mânerul acesteia s-a rupt. A fost dusă de urgență la spitalul comunitar din apropierea casei sale din Addis Abeba, Etiopia. Acolo medicii au constatat că tânăra tușea foarte mult și nu putea să respire. A fost ținută acolo timp de o săptămână înainte de a fi transferată la un spital de elită, după ce starea ei s-a deteriorat.

Acolo, o radiografie a pus în evidență lama înfiptă în pieptul ei. Medicii, au trebuit să mai piardă încă o săptămână, colectând instrumentele și experții de care aveau nevoie pentru a o extrage. Între timp, bărbatul femeii a fost arestat.

O echipă de chirurgi a operat-o

Dr. Luis Arrazola a vizitat trei spitale din capitala țării Addis Abeba. A reușit să strângă astfel toate instrumentele necesare și a format o echipă de chirurgi. La cei 54 de ani ai săi, el a spus: „A fost un caz fenomenal. Un moment uimitor în cariera mea. Riscul a fost că ar fi sângerat până la moarte dacă am fi scos cuțitul imediat. Nu puteam să ne grăbim, deoarece trecuse peste niște organe vitale. Am pus trei cleme pe atriul drept al inimii. Una pe vena cavă inferioară, una pe vena portă și alta pe artera hepatică a ficatului”.

Femeia habar nu avea că maceta se rupsese în interiorul ei, iar la primul spital nu i s-a făcut o radiografie. Abia ulterior, doctorul Arrazola, a observat acest lucru. Radiografia a arătat că maceta înfiptă în pieptul femeii i-a atins ficatul, artera principală a inimii și unul din plămâni. S-a oprit în apropierea pancreasului. Norocul ei a fost că a ajuns la un spital de elită. Dacă cei de la primul spital i-ar fi scos lama, ar fi sângerat până la moarte.

Dr. Arrazola, care s-a specializat în America, a spus că spitalul său nu avea echipamentele necesare pentru a scoate o lamă de acea dimensiune. După ce a vizitat alte spitale, a format o echipă de opt chirurgi. Dr. Arrazola a efectuat o operație de șapte ore în spitalul Bethel pe 9 ianuarie. Operația a reușit. Kume a petrecut două zile într-o secție de terapie intensivă. A petrecut o perioadă lungă în convalescență și a fost externată în luna martie. Dr. Arrazola a spus că femeia a fost extrem de docilă și curajoasă. S-a luptat incredibil pentru a rămâne în viață și a avea grijă de fiul ei.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline