Breaking News

Un HOMOSEXUAL și-a ucis soția cu o pungă de plastic pentru a începe o viață nouă alături de iubitul său din Australia

El a plănuit să încaseze asigurarea de 2 milioane de lire a soției și să-i folosească embrionii congelați pentru a avea familia pe care o visase cu iubitul său

Un homosexual și a ucis soția pentru a trăi cu iubitul din Australia Un homosexual și a ucis soția pentru a trăi cu iubitul din Australia - Foto: Daily Mail (colaj)
Distribuie:

Portalul de știri MS News a publicat scenariul macabru conceput de un farmacist homosexual care și-a ucis soția pentru a începe o viață nouă alături de iubitul său. Pe nume Mitesh Patel, din Middlesbrough, bărbatul plănuia să încaseze asigurarea de viață a soției în valoare de 2 milioane de lire sterline. Apoi cu acești bani, urma să folosească embrionii congelați ai acesteia pentru a-și întemeia o nouă familie alături de iubitul său, dr. Amit Patel, care emigrase în orașul Sydney din Australia.

Jessica, soția sa în vârstă de 34 de ani, a suferit în tăcere timp de șase ani. Aceasta era conștientă de faptul că soțul ei era homosexual. Se obișnuise și cu ideea că acesta avea sex ocazional cu străinii pe care îi întâlnea prin intermediul aplicației Grindr. În timpul procesului, curtea a consemnat faptul că dr. Patel planificase uciderea soției sale Jessica. Acesta i-a transmis un mesaj iubitului său spunându-i: „Zilele ei sunt numărate”.

Ce s-a mai constatat în instanță

Instanța a mai constatat că Mitesh Patel a încercat să simuleze uciderea soției, ca fiind o spargere eșuată a casei lor, situată nu departe de farmacia pe care o conduceau împreună. Din dovezile administrate se poate vedea cum și-a premeditat crima. El a făcut o serie de interogări înfiorătoare pe internet, inclusiv cu propoziția „trebuie să-mi omor soția”. În cele din urmă a strangulat-o cu mâinile goale și o pungă de plastic pe 14 mai anul curent.

În cei nouă ani de căsătorie a cuplului, Patel a folosit aplicația Grindr pentru a întâlni bărbați. El făcea cu aceștia sex ocazional și așa s-a îndrăgostit de dr. Amit Patel. Procurorul Nicholas Campbell a declarat juraților că istoricul stocat pe internet, arată că farmacistul plănuise cu mulți ani înainte moartea soției sale. Toate aceste planuri au fost puse în aplicare pentru ca să înceapă o viață nouă cu Amit, care s-a mutat în Sydney. Perechea ar fi discutat și despre conceperea unui copil prin folosirea embrionilor congelați de la Jessica pentru fertilizarea in vitro.

Jurații au auzit în timpul audierilor că soțul a folosit aplicații de întâlnire cu homosexuali și a făcut sex cu bărbații în căminul conjugal. Procuratura susține, că a plănuit și să încaseze asigurarea de viață a soției de 2 milioane de lire sterline, după ce aceasta a decedat.

Ce a deliberat instanța

Apărarea a susținut pe tot timpul procesului că Patel nu și-a ucis soția și că un intrus necunoscut a făcut-o. Avocatul Toby Hedworth, cel care îl apără, a sugerat o altă ipoteză. El susține că un homosexual dintre cei cu care Patel a întreținut relații sexuale este vinovat. Acesta ar fi crezut probabil că există „bogății” la domiciliul farmacistului.

Cu toate acestea, juriul l-a găsit în unanimitate pe Patel vinovat. După o deliberare de trei ore în a 12-a zi a procesului, aceștia au dat verdictul VINOVAT.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*