Breaking News

A murit șeful asistenților medicali de la un spital din New York unde personalul purta SACI DE GUNOI și MĂȘTI RECICLATE ca echipament de protecție

Bărbatul în vârstă de 48 de ani era șeful asistenților medicali de la spitalul Mount Sinai West din New York

A murit șeful asistenților medicali de la un spital din New York A murit șeful asistenților medicali de la un spital din New York - © Facebook
Distribuie:

Un angajat al unui spital din New York, șeful asistenților medicali, a murit la vârsta de 48 de ani ucis de CORONAVIRUS, informează Daily Mail.

Kious Kelly, a murit la spitalul Mount Sinai West din Manhattan marți seară. S-a întâmplat la o săptămână după ce a fost țintuit la pat, fiind testat pozitiv pentru coronavirus, informează New York Post.

Șeful asistentelor medicale de la spitalul Mount Sinai West din Manhattan de la

Șeful asistentelor medicale de la spitalul Mount Sinai West din Manhattan

Kelly a fost șeful asistenților medicali la spitalul respectiv. Acesta, la fel ca alte spitale din New York și din alte părți, a fost lovit de o lipsă acută de echipamente personale de protecție. Nu mai aveau nici cele mai elementare echipamente, cum ar fi măști sau halate de protecție.

Fotografie șocantă postată pe Facebook

O fotografie șocantă a fost postată pe Facebook de trei asistente de la spital. Acestea poartă saci negri de gunoi ca echipamente de protecție improvizate. Pe subtitrarea fotografiei au scris: „GATA CU ECHIPAMENTELE DE PROTECȚIE IMPROVIZATE ÎN TOT SPITALUL. FĂRĂ MĂȘTI DE PROTECȚIE DE UNICĂ FOLOSINȚĂ REUTILIZATE ÎN TIMPUL CRIZEI COVID-19”.

Asistente cu SACI DE GUNOI ca echipament de protecție la spitalul Mount Sinai West din Manhattan

Asistente cu SACI DE GUNOI ca echipament de protecție la spitalul Mount Sinai West din Manhattan

Într-o declarație pentru DailyMail.com, conducerea spitalului a deplâns moartea șefului asistentelor medicale. Aceasta a spus că siguranța personalului și a pacienților este cea mai importantă acțiune în acest moment. Conducerea a dat asigurări că se iau toate precauțiile posibile pentru a proteja pe toată lumea. În finalul declarației se spune: „Astăzi, am pierdut un alt erou, un coleg plin de compasiune, un prieten și un îngrijitor de persoane dezinteresat”.

Cel puțin patru angajați care au lucrat cu Kelly au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Există alți nouă pacienți cu coronavirus care acum sunt tratați în unitatea de monitorizare prin telemetrie, potrivit NY Post. Spitalul are aproximativ 40 de pacienți cu coronavirus împrăștiați în întreaga clădire, au declarat sursele.

Statul New York, acum epicentrul american al focarului de CORONAVIRUS, are cel puțin 30.800 de cazuri confirmate, aproape 18.000 doar în New York. Numărul morților la nivel de stat se apropie de 300.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*