Breaking News

Un PEDOFIL CASTRAT CHIMIC se plânge că procedura „doare atât de tare” încât abia mai poate umbla

Pedofilul castrat chimic a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce a violat o minoră, vârsta consimțământului fiind 16 ani în Kazahstan

Kazahstanul a folosit castrarea chimică pe 11 pedofili condamnați Kazahstanul a folosit castrarea chimică pe 11 pedofili condamnați - © ABOMUS
Distribuie:

Un pedofil castrat chimic a vorbit despre suferința groaznică pe care i-a provocat-o pedeapsa, mărturisind că aceasta „doare atât de tare” încât abia mai poate umbla.

Daily Mail scrie că bărbatul a cărui identitate este protejată, a fost condamnat la 15 ani de închisoare în Kazahstan. Acolo vârsta consimțământului este de 16 ani, sub această vârstă considerându-se că este viol asupra unui minor. El a vorbit despre castrarea chimică, pedeapsă obligatorie pe viață pentru pedofilii condamnați din ex-republica sovietică.

Mărturia unui pedofil castrat chimic

„Este incredibil de dificil, nu i-aș dori-o nici celui mai rău dușman al meu”, a spus violatorul, după prima injecție făcută pentru a-și reduce libidoul. El a făcut un apel public astfel încât castrarea chimică să fie anulată. Bărbatul a spus că vrea să aibă o familie când va fi eliberat din închisoare. El speră să se întoarcă acasă și să-și continue viața. Spune că își dorește o familie și copii. Bărbatul a mărturisit că după injecție corpul îl doare atât de tare încât abia mai poate să meargă, ceea ce e înfricoșător.

Kazahstanul a folosit castrarea chimică pe 11 pedofili condamnați de când a intrat în vigoare noua lege în 2018. Se pare că descrierea pedofilului despre castrarea chimică a fost aparent emisă ca un avertisment. În acest fel potențialii infractori sexuali ai copiilor se vor gândi de două ori înainte de a comite astfel de infracțiuni.

Au fost alocate fonduri pentru ca procedura să fie utilizată inițial la 88 de agresori sexuali pentru copii. Kazahstanul a achiziționat stocuri de ciproteronă, un anti-androgen steroidian dezvoltat pentru combaterea cancerului. Acesta însă poate fi utilizat și pentru castrarea chimică a pedofililor conform relatărilor. Legea se aplică infractorilor sexuali cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Poate ești interesat:

 

O asistentă care aplică procedura de castrare chimică a pedofililor într-o închisoare kazahă susține această pedeapsă. Ea spune că Occidentul ar trebui să urmeze exemplul fostului stat sovietic. „Acești oameni trebuie opriți cumva”, a spus ea. „Ei comit crime teribile împotriva copiilor. Deci, este corect ca legea să permită acest lucru”.

Există însă și voci care nu susțin pedeapsa. Psihiatrul rus Mihail Pervushin, a susținut că pedofilii castrați chimic, odată eliberați din închisoare, pot deveni și mai periculoși. Astfel de oameni sunt „bolnavi mintal” și prin blocarea dorinței lor sexuale, pot ucide, a spus el.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*