Breaking News

Un glonț în ceafă pentru violarea unui copil de 12 ani, este pedeapsa primită de doi pedofili, executați public în Yemen

Yemenul a executat doi pedofili pentru răpirea, violarea și ucidere a unui băiat de 12 ani, sentințele fiind executate prin împușcarea lor în public

Execuția publică a doi pedofili care au violat și ucis un băiețel de 12 ani Execuția publică a doi pedofili care au violat și ucis un băiețel de 12 ani (© REUTERS)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre doi pedofili executați în Yemen pentru răpirea, violarea și uciderea unui copil de 12 ani. Wadah Refat de 28 de ani și Mohamed Khaled în vârstă de 31 de ani, au fost condamnați pentru violul urmat de uciderea unui copil. Băiatul pe nume Mohamed Saad, a fost ucis în luna mai a anului trecut.

Sute de persoane s-au adunat joi în orașul portuar Aden pentru a asista la împușcarea celor doi pedofili. Locul în care au fost executați cei doi a devenit neîncăpător pentru mulțimea care a venit să asiste la execuție.

Cum au procedat cei doi indivizi

Soarta băiatului nevinovat, a fost pecetluită de poftele abjecte ale celor două bestii. Băiatul se juca lângă casa unde locuia unul dintre cei doi indivizi. A fost ocazia așteptată de aceștia, care s-au năpustit spre el, l-au târât în ​​casă și l-au violat. „După viol, nu l-au putut opri să strige pe copilul care cerea ajutor, așa că unul dintre ei a apucat un cuțit și i-a tăiat gâtul”, sunt mărturiile din instanță care au fost văzute de publicația El Mundo.

O femeie de 33 de ani a fost condamnată la moarte împreună cu cei doi. Aceasta i-a ajutat ​​pe Refat și pe Khaled să dezmembreze corpul băiatului. Execuția ei a fost amânată deoarece este însărcinată, potrivit site-ului web El Mundo. Yemenul are una dintre cele mai mari rate de execuție pe cap de locuitor din lume, iar împușcarea în ceafă este metoda cea mai comună. Toate condamnările la pedeapsa cu moartea trebuie să fie ratificate de președintele Yemenului. O echipă desemnată special pune în aplicare sentința în mod public.

Legea SHARIA este aplicată cu sfințenie în această țară. Infracțiunile precum crima, violul, terorismul, adulterul și blasfemia sunt pedeapsite cu moartea. Execuția publică este o încălcare grotească a drepturilor omului este de părere Sarah Leah Whitson, directorul Human Rights Watch. Acest lucru este și mai grav în special într-o țară în care capacitatea acuzatului de a se apăra este limitată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

24 Comments on Un glonț în ceafă pentru violarea unui copil de 12 ani, este pedeapsa primită de doi pedofili, executați public în Yemen

 1. Daca era o fetiță ar fi spus ca e vina ei, ca i-a ademenit cumva si tot fetita ar fi fost condamnata daca ar fi supravietuit atacului.

 2. George Stefan // 15 noiembrie 2019 at 2:55 // Răspunde

  O pedeaspsă mult prea ușoară. Cine știe cât a suferit sărcaul copil de 12 ani până să moară în chinuri groaznice. Eu le-aș fi dat foc de vii.

 3. Daca persoana executata/acuzata este nevinovata? Ce se intampla? Mie mi se pare o lege care poate sa fie abuzata foarte usor.

 4. Aceași pedepsă și în cazul în care victima este femeie?
  http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2018-0450_RO.html

 5. Pentru cei care le luati apararea va sugerez sa vizionati filmul „Law abiding citizen”… apoi puneti-va in situatie si mai vorbim…

 6. gheorghe ghimpu // 17 martie 2019 at 14:38 // Răspunde

  In Moldova lui Stefan cel mare ii taia „scarbavnicul ” organ

 7. Luati de aici cei care tot spuneti ca nu trebuia o judecata ca asta si ca noi nu trebuie sa judecam, mai ales cei care ati venit cu „Sa nu ucizi”! Mai jos versetele sunt in contextul celor 10 porunci date!
  Una este razbunarea personala si alta este curatarea natiunii de scursurile societatii!
  O alta treaba este ca Dumnezeu a randuit stapanirile si judecatorii pe pamant ca sa faca dreptate! Pe om nu il executau imediat, ci se faceau anchete si mai apoi cand se dovedea vinovatia atunci se executa!
  Dumnezeu a rostit cuvintele care urmeaza!
  Exod 21:14. Dar dacă lucrează cineva cu răutate împotriva aproapelui său, folosindu-se de viclenie ca să-l omoare, chiar și de la altarul Meu să-l smulgi, ca să fie omorât.
  Numeri 35:30. Dacă un om omoară pe cineva, ucigașul să fie omorât pe mărturia martorilor. Un singur martor nu va fi de ajuns ca să fie osândit cineva la moarte.
  Levitic 20:16. Dacă o femeie se apropie de o vită, ca să curvească cu ea, să ucizi și pe femeie și pe vită; să fie omorâte: sângele lor să cadă asupra lor
  Pe langa astea mai sunt si alte versete, daca doriti, numa trebuie pus mana si citit, mai apoi si inteles!
  Numai bine!

  • MARIUS ILIE TANASOAIE // 23 august 2019 at 2:26 // Răspunde

   Ba baiatule dar cu ce a gresit vita? De altfel toata carticica aia scrisa de schizofrenici e o aberatie dar cat de tampit sa fii sa justifici in secolul 21 cu tampenii scrise acum 3000 de ani!!!!!

   • Cine a scris vedetele? Cine a scris legile? Cine a scris biblia? Dacă răspunzi corect îți dau nota 10.

    • Versetele.

    • MARIUS ILIE TANASOAIE // 25 august 2019 at 13:31 // Răspunde

     Niste oameni prin prisma gandirii vremurilor respective. Daca raspunsul asteptat era Dumnezeu, ma tem ca te voi dezamagi. Biblia e o carte editata intai in anul 334 cand mai marii cretinismului s-au gandit ei ce sa faca si revizuita de-a lungul timpului. O prostie absoluta menita sa prosteasca lumea, sa incite la ura si sa justifice crimele comise in numele acelui asa zis Dumnezeu! Comentati de legea sharia, de Coran si de jihad, Biblia e mult mai viloenta si a justificat mult mai multe. De fapt daca e sa aduni victimele cruciatilor cu cele ale conchistadorilor care in numele crestinismului au macelarit si distrus un continent intreg. Adauga faptul ca masacrarea amerindienilor din America de Nord a fost justificata prin faptul ca indienii erau pagani, exact biserica catolica nu considera un pacat uciderea unui pagan. Mai adaugam si inchizitia sio faptul ca acea carte si cei care au urmat-o sunt responsabili de 800 de ani de ev mediu? Zi ce vrei, crezi ce vrei, biblia ta e doar o carte de povesti horror scrisa acum aproape 2000 de ani care nu valoreaza nici hartia pe care e tiparita, e doar unealta care tine prostimea in intuneric!!

 8. În românia după cîțiva ani buni de închisoare sa dovedit că nu era condamnatul criminalul,dacă era pedeapsa cu moartea era executat nevinovat,nu sunt pentru infractori sunt contra lor dar mă gîndesc dacă un om dă un verdict și apoi află că a dat un verdict greșit ce ar mai putea face?

 9. Dobrin Stefan Iustin // 14 februarie 2019 at 2:38 // Răspunde

  Toti care ati comentat pana acum sunteti prosti.
  In primul rând, acei oameni care au facut fapta erau conștienti de consecintele care au urmat.
  In al doilea rând,in locurile unde pedeapsa cu moartea este valabila, rata de violuri,crime etc este mult mai mica in comparatie cu locurile in care nu este valabila aceasta pedeapsa.
  In al treilea rând, acei oameni nu mai meritau să convietuieasca cu rasa umana.

 10. Draga domnule Marian Cumpanasu, e atat de usor sa fii asa bun crestin citand din Biblie cand esti departe de tragedie… doar ma intreb si eu asa, ca un crestin nu la fel de bun, oare copilul ala nu avea dreptul la viata? Violat, ucis, transat!!… si criminalilor sa li se dea „a doua sansa” sa ce? Sa mai ucida iar? Pentru copil care e a doua sansa? Iti spun eu: nici una!
  Si mai intreb si eu asa, credinta in numele careia spui grozavii iti da dreptul sa ii judeci drept „farisei” pe cei cu o opinie diferita de a ta?
  Nu e nevoie sa raspunzi, sincer nu ma interseaza vreun raspuns, dar poate e bine sa meditezi putin la ceea ce spui, cand le lansezi in spatiul public.
  Numai Bine!

 11. Pentru comentariile de mai sus…Dacă era copilul vostru im situația puștiului,ați fi uitat de Dumnezeu . I-ați fi jupuit de vii cu mâna voastră.

 12. Eu spun ca mai intai trebuiau si ei violati apoi omorati si transati. Ce semeni aia culegi. Avem si noi destui in tara care merita executati. Incepand cu cei din varf si pana la cei eliberati de negusor care au inceput deja sa isi reia activitatile. Si pentru care eu si voi trebuie sa platim inca o data politia, procuratura, judecatori etc. pentru a fi bagati iar in puscarie unde au conditii mai bune decat batranii in spitale.

 13. Good idea I’m so imprest glad to hear that idea

 14. Ai dreptate aici. Nu suntem in masura sa judecam noi pentru pacatele altora ci Dumnezeu. Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui. Dar cei doi de ce l-a omorat pe copil daca in Biblie scrie ” sa nu ucizi”? Justitia lor merge pe principiul ochi pentru ochi si dinte pentru dinte asa cum plange familia lui asa sa planga si familia ta.

 15. Dar va întreb și eu ceva trebuia uciși jupuiți de vii etc dar v-ați pus întrebarea că nimeni nu are dreptul să ucidă alta persoană decit bunul dumnezeu acești oameni erau bolnavi psihic Daia au făcut așa ceva un om sănătos mintal nu făcea așa ceva și doi daca Dumnezeu ne-ar ucide pe noi pentru orice greșeală sau păcat pentru că zice in biblie că plata păcatului este moartea așa a făcut domnul isus pentru noi ne-a omorit sau a murit el în locul nostru Pentru păcatele noastre pe cruce ziceți voi fariseilor care nu știți decit să acuzați orice om merita iertat și să aibă a doua șansă

Leave a comment

Your email address will not be published.


*