Breaking News

Proaspăt căsătoriți UCIȘI într-un accident la doar câteva MINUTE după ce au ieșit de la starea civilă

Mama mirelui și sora acestuia au asistat cu groază la întreaga tragedie când mașina tinerilor s-a ciocnit de o camionetă pe o autostradă din Texas

Tineri căsătoriți uciși la câteva minute după ce au ieșit de la starea civilă Tineri căsătoriți uciși la câteva minute după ce au ieșit de la starea civilă
Distribuie:

Doi tineri proaspăt căsătoriți au fost uciși într-un accident după ce mașina lor s-a ciocnit cu o camionetă la doar câteva minute după ce și-au unit destinele, scrie Daily Mail în ediția electronică.


Harley Joe Morgan, de 19 ani și Rhiannon Boudreaux Morgan, de 20 de ani, se cunoșteau încă din clasa a VIII-a. Tragedia s-a întâmplat la câteva minute după ce au ieșit de la starea civilă unde și-au unit destinele. Poliția a spus că tânărul conducea un Chevrolet din 2004, intrând în coliziune cu o camionetă Ford F-250 din 2015, când a avut loc accidentul. Acesta s-a produs pe Autostrada 87, vineri, la ora 15:00, potrivit postului de televiziune KDFM.

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți, amândoi din orașul Vidor, a fost declarați morți la locul accidentului. Mama mirelui și sora acestuia care mergeau în spatele cuplului, au fost martorele cumplitei ciocniri.

Declarațiile mamei și sorei

Femeia purta îmbrăcămintea pătată de sânge când echipajele de poliție și salvare au sosit la fața locului. Ea a încercat să scoată trupurile tinerilor din mașina distrusă în accident. A declarat că a fost „cel mai urât coșmar” pe care l-a trăit din păcate în realitate. Ea a spus pentru postul de televiziune KDFM: „Tocmai s-au căsătorit. N-au trecut nici cinci minute de când s-au căsătorit. Singurul lucru pe care și-l doreau era să se căsătorească și să-și înceapă viața. Aveau atât de multe vise!”.

Sora tânărului, Christina Fontenot, a spus că tinerii își planificaseră și nunta pe data de 20 decembrie. Ei doreau să aducă acestui eveniment spiritul Crăciunului.

Femeia a fost martora propriului său coșmar. A declarat că imaginea accidentului o va bântui tot restul vieții. Ofițerul stării civile care a oficiat ceremonia cuplului, s-a dus ulterior la locul accidentului pentru a pronunța decesul cuplului. Paradoxal, șoferul camionetei cu care s-a ciocnit mașina tinerilor nu a fost rănit, a spus o sursă din poliție.

Citește și:

[soliloquy id=”5753″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*