Breaking News

TRAGEDIE CUMPLITĂ: Și-a luat viața la doar câteva ore după ce prietenul ei a murit lovit de o mașină care livra pizza

Prietena tinerei a mărturisit că deoarece "nu putea suporta să trăiască fără Jase", prietenul său rugbyst de 29 de ani, aceasta a ales să se sinucidă

O femeie a fost găsită moartă după ce prietenul ei decedase într-un accident cu câteva ore înainte O femeie a fost găsită moartă după ce prietenul ei decedase într-un accident cu câteva ore înainte - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O tânără cu inima zdrobită de durere a fost găsită moartă după ce prietenul ei a fost ucis de un șofer care livra pizza. Jucătorul de rugby Jason Francis, în vârstă de 29 de ani, și-a petrecut ziua cu prietenii. Acesta se întorcea acasă în Scarborough, la nord-vest de orașul Perth. Din nefericire, a fost lovit de șoferul unui autoturism care livra pizza în jurul orei 20.

Accidentul s-a petrecut la doar câțiva metri de casa în care locuia împreună cu prietena lui, Alice Robinson. La auzul sirenei ambulanței, tânăra a ieșit afară în fugă să vadă ce s-a întâmplat. Aici a fost informată de paramedici că partenerul ei a fost lovit de o mașină. El a murit mai târziu la spital datorită rănilor provocate în accident.

Tânăra nu a suportat șocul

La auzul veștii tânăra a fost zdrobită de durere. Alice a fost găsită moartă în „circumstanțe neobișnuite”, pe Muntele Hawthorm de lângă Perth. Cuplul, originar din Anglia, locuia în Perth de mai puțin de un an. Prietenii care au băut cu tânărul Francis, au spus că l-au urcat într-un taxi când acesta a devenit prea amețit.

Poliția încă investighează de ce acesta se afla întins pe șosea, astfel încât șoferul care livra pizza nu l-a putut vedea. După moartea lu Jason, prietenii lui Alice Robinson au încercat să o consoleze. Deoarece nu au putut să intre în contact cu ea, au devenit îngrijorați. Aceasta nu răspundea la telefon. La mai puțin de 24 de ore după moartea partenerului ei, a fost găsită moartă pe Muntele Hawthorn din apropiere. Poliția nu tratează moartea ca fiind suspectă. Este cel mai probabil o sinucidere spun ofițerii care investighează cazul.

Tinerii au format un cuplu timp de opt ani și se mutaseră în Australia din Marea Britanie cu mai puțin de un an în urmă. Tânărul era jucător de rugby la Clubul Cottesloe Rugby Union. Și clubul din Marea Britanie unde a jucat tânărul, i-a adus un omagiu generos sportivului.

Ancheta preliminară făcută de polițiști spune că șoferul de 18 ani l-ar fi văzut pe Francis prea târziu. Acesta era întins pe șosea, iar în momentul în care l-a lovit s-a oprit imediat și a chemat poliția. Strada Stanley, locul unde a avut loc accidentul a fost blocată toată noaptea pentru investigații amănunțite. Rezultatele anchetei vor fi făcute publice după încheierea acesteia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*