Breaking News

VIDEO: O chinezoaică distruge un Ferrari 458 la doar câteva minute după ce l-a închiriat

Femeia a pierdut controlul, a distrus un gard despărțitor și s-a izbit violent de o altă mașină din trafic

O femeie distruge un Ferrari
Distribuie:

Daily Mail publică în ediția sa electronică un video cu momentul în care o chinezoaică distruge un Ferrari. Totul se întâmplă la doar câteva minute după ce l-a închiriat de la un dealer auto. Clipul, filmat în orașul Wenling din China, arată cum șoferița derapează și se izbește de un alt autovehicul care circula regulamentar pe cealaltă bandă de mers. Ea a pierdut controlul mașinii în condițiile unei șosele alunecoase.

Imagini care surprind momentul când se distruge un Ferrari

Imaginile șocante arată cum femeia a lovit un BMW și a provocat un carambol după ce a a trecut prin gardul despărțitor care separa benzile de circulație a unei autostrăzi aglomerate din centrul orașului.

Distruge un Ferrari - China Cu câteva momente înainte de accident, femeia apare într-un clip, despre care se crede că a fost filmat chiar de către ea.  În el se poate vedea cum stă în scaunul șoferului, lăudându-se prietenilor pe o rețea de socializare cu mașina închiriată.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zALq2FopzaI[/embedyt]

În clip se poate observa cum femeia se filma în timp ce aștepta la semafor, arătând prietenilor tabloul de bord al mașinii Ferrari și spunând: „Pentru prima oară conduc un Ferrari. Este un sentiment cu adevărat uimitor”. Pe camerele de trafic care supraveghează drumurile aglomerat ale orașului se poate vedea cum femeia pierde brusc controlul volanului. Ea distruge gardul despărțitor care separă benzile de mers și se izbește violent de un BMW X3. Acesta la rândul său se ciocnește de un Nissan de culoare neagră.

În ciuda a ceea ce părea a fi un accident produs la o viteză redusă, se pot vedea consecințele din imaginile înregistrate de martorii oculari. Se vede clar că partea frontală a mașinii Ferrari 458 a fost complet distrusă și airbag-urile sale au fost activate. Din fericire pasagerii implicați în accident nu au fost grav răniți.

La ce se poate aștepta femeia

Vehiculul a fost achiziționat de către o reprezentanță auto care închiriază mașini la prețul astronomic de aproape 500.000 de lire sterline. Costul de reparare a mașinii sport italiene deteriorate a fost estimat la jumătate din această sumă. Nu este clar dacă femeia a fost asigurată și dacă va trebui să acopere daunele.

Utilizatorii social-media au sugerat că femeia a oprit accidental controlul tracțiunii înainte de accident. Acest lucru ar putea explica modul în care vehiculul a ieșit brusc de sub control.

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*