Breaking News

SCHELETIC! Așa a ajuns un băiat de șase ani, care a murit prin înfometare fiind încuiat o lună într-un dulap

Băiatul cântărea doar 8 kg după ce a fost încuiat într-un dulap timp de o lună de părinții și bunica lui

A murit prin înfometare fiind încuiat o lună într-un dulap A murit prin înfometare fiind încuiat o lună într-un dulap - © Facebook
Distribuie:

Un băiat în vârstă de șase ani, despre care autoritățile spun că a fost încuiat o lună într-un dulap, fiind pedepsit pentru că furat mâncare din frigider, a murit prin înfometare, informează Daily Mail.

Băiatul cântărea doar 8 kilograme când a fost găsit, potrivit raportului autopsiei făcută de legist. Părinții băiatului și bunica sa au fost acuzați de crimă de gradul întâi, răpire și abuz care a provocat moartea copilului. Elizabeth Archibeque, 26 de ani, Anthony Martinez, 23 de ani și bunica sa, Ann Martinez, 50 de ani, din Arizona, au pledat că nu sunt vinovați.

Raportul autopsiei publicat săptămâna aceasta a stabilit că Deshaun Martinez a murit prin înfometare și a catalogat moartea ca omucidere. Copilul avea greutatea unui bebeluș și arăta „scheletic”. Avea aproape zero grăsime corporală și păr fragil datorită subnutriției. Procurorii au termen până la sfârșitul lunii iulie să decidă dacă vor solicita pedeapsa capitală în acest caz.

A fost încuiat o lună într-un dulap

Poliția a ajuns la apartamentul în care Deshaun locuia împreună cu familia sa în după-amiaza zilei de 2 martie. L-au găsit întins pe podea fără semne de viață. „Aspectul fizic al copilului de șase ani nu corespundea cu vârsta, părea subnutrit„, a spus poliția într-un comunicat. Când personalul medical a sosit, nu a mai putut resuscita copilul, decesul fiind pronunțat la fața locului.

Părinții au atribuit inițial starea de malnutriție a fiului lor unei condiții medicale. În cele din urmă, au spus polițiștilor că l-au ținut pe Deshaun și pe fratele său de șapte ani într-un dulap timp de 16 ore pe zi. În plus le dădeau foarte puțin să mănânce. Copiii erau ținuți în dulap de la opt seara până a doua zi la prânz. Atunci li se dădea un bol cu fulgi de ovăz. După patru ore aceștia mai primeau un sandviș cu brânză. A fost tot ceea ce au mâncat timp de o lună.

Cele două surori mai mici ale băieților, în vârstă de patru și doi ani, nu erau subnutrite. Poliția a spus că închiderea băieților în dulap, a fost o pedeapsă pentru că au furat mâncarea din frigider, în timp ce părinții dormeau. Potrivit anchetatorilor, bunica băieților era conștientă de tratamentele la care aceștia erau supuși.

Cei trei urmează să apară în fața unui complet de judecată. Procurorii vor stabili dacă vor cere condamnarea la moarte în acest caz.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*