Breaking News

VIDEO: Un om „care arăta ca un cadavru viu” a fost salvat după ce a fost captiv o lună într-un bârlog de urs

Totul s-a întâmplat în Rusia, după ce prădătorul i-a rupt coloana vertebrală și l-a păstrat în bârlog pentru o masă viitoare

Un bărbat a fost salvat în mod miraculos din bârlogul unui urs Un bărbat a fost salvat în mod miraculos din bârlogul unui urs - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat din Rusia arăta ca un cadavru viu după ce a fost salvat dintr-un bârlog de urs. Acesta a rămas captiv timp de o lună, după ce animalul i-a rupt coloana și l-a păstrat acolo pentru o masă viitoare, informează Daily Mail.

Omul, identificat doar ca Alexandru, a fost descoperit de câini de vânătoare în regiunea Tuva din Rusia, aproape de granița cu Mongolia. Inițial, vânătorii au crezut că trupul a fost mumificat de aerul rece și uscat din zonă. Ulterior aceștia și-au dat seama că bărbatul era încă în viață.

Filmul făcut în spital cu bărbatul salvat

Un filmuleț șocant arată cum chipul și trupul lui Alexandru era plin de cruste cu sânge și murdărie uscată. Pielea avea o culoare de un alb cadaveric și ochii lui inexpresivi abia puteau să se deschidă. Profesorul Ivan V. Seryodkin, de la Academia de Științe din Rusia, a explicat de ce face acest lucru ursul. Acesta își păstrează prada ascunsă de ceilalți necrofagi. În timp, carnea se descompune și devine „coaptă”, ceea ce o face mai ușor de mâncat și digerat.

Alexandru a mărturisit că și-a băut urina pentru a rămâne în viață. El a trăit în tot acest timp cu groaza că ursul se poate întoarce în orice moment ca să-l mănânce. Medicii au spus că este un „miracol” că nu a fost ucis. Mai spun că nu își explică cum a reușit bărbatul să supraviețuiască atâta timp.

Cum a fost salvat bărbatul

El a fost descoperit în momentul în care un grup de vânători a trecut pe lângă bârlog. Câinii au alergat în interior, iar apoi au refuzat să meargă mai departe. Vânătorii au verificat interiorul bârlogului și au găsit ceea ce credeau că este o mumie umană. Ulterior au constatat că Alexandru era în viață.

Informații din presa locală spun că omul își amintește prenumele, dar nu și numele sau vârsta lui. Un video din spital îl arată pe bărbatul bărbos cum își deschide ochii albaștri și își confirmă numele. El a fost descris ca având „leziuni grave și țesuturi necrozate” deoarece a petrecut atât de multe zile nemișcat în bârlog.

Locația exactă în care a fost găsit nu a fost dezvăluită, nici numele spitalului în care a fost tratat. Povestea șocantă este comparată cu cea din filmul ”Revenant”, cu rolul de Oscar al lui Leonardo Di Caprio, unde personajul său supraviețuiește unui atac brutal provocat de un urs.

Regiunea Tuva este preferata Președintelui Vladimir Putin pentru vacanțe.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*