Breaking News

VIDEO: Trei deținuți au fost filmați cum AU SALVAT VIAȚA UNUI GARDIAN care a suferit un atac de cord

Gardianul a reușit să deblocheze electronic celulele înainte de a se prăbuși, iar cei trei deținuți au venit în fugă să-i salveze viața

Deținuți filmați cum au salvat viața unui gardian care a suferit un atac de cord Deținuți filmați cum au salvat viața unui gardian care a suferit un atac de cord - © Gwinnett County Jail
Distribuie:

Trei deținuți din Georgia au salvat viața unui gardian care a suferit un atac de cord în timp ce se afla în timpul serviciului, informează Daily Mail.

Mitchell Smalls, Terry Loveless și Walter Whitehead s-au grăbit cu toții să sară în ajutorul gardianului adjunct-șef Warren Hobbs. Acesta a căzut inconștient după o criză cardiacă în biroul său dintr-o închisoare americană.

Smalls, care a observat că are probleme, i-a alertat prima dată pe deținuții asistenți medicali care intervin în caz de urgență. El a bătut cu putere în ușa celulei pentru a-i atenționa. Ceilalți doi s-au repezit în biroul gardianului cu probleme care reușise să deblocheze electronic ușa celulei. Cei trei execută pedepse cu închisoarea pentru trafic de droguri.

Whitehead a spus: „M-a speriat. Nu-mi pasă dacă este un ofițer de poliție sau oricine ar fi fost. Voi face oricând tot posibilul pentru a salva un om. Nu vreau să moară nimeni”, a declarat acesta după incident.

Filmarea care arată cum au salvat viața unui gardian

Smalls a dat alarma după ce a văzut că gardianul are probleme lovind cu putere în ușa celulei sale. Colegii deținuți s-au alăturat apoi pentru a face cât mai mult zgomot într-un apel de ajutor. Zgomotul a reușit să-l facă din nou conștient pe gardian care a reușit să deblocheze celula lui Loveless și Whitehead. Aceștia pot fi văzuți cum aleargă din celula lor pentru a-l ajuta pe adjunct. Apoi au solicitat ajutor folosind telefonul și stația radio a acestuia.

Gardianul adjunct-șef, care se recuperează acum acasă, își amintește foarte puțin din incident. Spune că auzea doar zgomotul făcut de deținuții care-i strigau numele. Conștient de gravitatea situației a reușit să deblocheze electronic celula celor doi deținuți.

Biroul Șerifului din districtul Gwinnett a distribuit o poză cu cei trei bărbați. Ela a scris: „Apreciem acești deținuți pentru că au venit în ajutorul colegului nostru când a suferit o urgență cardiacă… Le mulțumim pentru asistența acordată în timp util și pentru lecția pe care o oferă acțiunile lor. Nu uniforma este cea care te face un erou. Este persoana care o poartă”.

Concluzia trasă de acesta este una simbolică. El a spus că mulți oameni au opinii bine conturate despre gardieni și infractori. Totuși acest incident ilustrează clar că potențialul de a fi buni și generoși există atât în unii cât și în ceilalți.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*