Breaking News

VIDEO VIRAL: Și-a salvat câinele cu un pumn sănătos în figura unui cangur

Bărbatul și-a apărat câinele prins de cangurul care aproape îl strangulase

Un bărbat a făcut KO un cangur în Australia pentru a-si salva câinele Foto: Captură YouTube
Distribuie:

MailOnline, ediția electronică a publicației Daily Mail, a publicat un articol și un video în care un bărbat lovește cu pumnul în plină figură un cangur pentru a-și salva câinele pe care acesta aproape îl strangulase. Bărbatul este îngrijitor la o grădină zoologică și un familist convins. El era la o vânătoare specială cu un prieten bolnav de o boală incurabilă, care mai avea puțin de trăit.

Filmul salvării câinelui Max

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FIRT7lf8byw[/embedyt]

Greig Tonkins în vârstă de 34 de ani, s-a aflat în centrul atenției internaționale după ce a postat un film pe internet. Acesta prezenta lupta lui cu un cangur, pentru a-l salva pe câinele său iubit „Max”. Bărbatul care este îngrijitor de elefanți la o grădină zoologică, are peste doi metri înălțime. El s-a luptat cu marsupialul ca un veritabil boxer profesionist, filmul fiind vizionat de milioane de oameni.

Din nefericire pentru el, cu toate că filmul a devenit viral, acesta i-a adus și o anchetă disciplinară din partea conducerii grădinii zoologice unde lucrează, la reclamația unor organizații pentru protecția animalelor. Un purtător de cuvânt al grădinii zoologice unde lucrează Tonkins, a declarat pentru Daily Mail Australia că se iau în considerare „măsuri adecvate” împotriva lui. Acesta a declarat că Greig Tonkins este angajat la grădina zoologică ”Taronga Western Plains” și că : „Bunăstarea animalelor și protecția faunei sălbatice australiene sunt de cea mai mare importanță pentru Taronga. Este în desfășurare o anchetă care îl vizează pe Tonkins, pentru a înțelege circumstanțele exacte ale evenimentului și a lua în considerare o acțiune corespunzătoare în privința lui”.

Bărbatul participa la o acțiune de binefacere

Greig a făcut parte dintr-un grup mai mare de oameni care au mers la o vânătoare, într-un efort de a-l ajuta pe prietenul lor bolnav, Kailem Barwick, să prindă o specie de mistreț care cântărește mai mult de 100 de kilograme.

Un video-amator s-a alăturat grupului pentru a înregistra vânătoarea și evenimentele ei speciale, surprinzând momentul care a devenit ulterior viral. Vorbind pentru Daily Mail Australia, unul dintre cei participanți la vânătoare, a declarat că acțiunile lui Tonkins au fost perfect justificate, acesta lovind animalul doar pentru a-și proteja câinele și pentru a preveni un atac al cangurului asupra altei persoane.

Max, câinele atacat de cangur, este un câine instruit în mod special, care a câștigat un concurs de săritura în înălțime al unei organizații chinologice australiene.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*