Breaking News

VIDEO VIRAL: Un șofer din Rusia l-a lăsat în mijlocul drumului pe un client nesimțit

A dat afară gunoiul din taxi! Un șofer furios de taxi îl dă afară din mașină lăsându-l pe marginea drumului pe pasagerul care a aruncat pe fereastră o sticlă

Sofer de taxi il lasa in mijlocul drumului pe un client nesimtit Foto: Daily Mail © ViralHog
Distribuie:

Daily Mail a publicat în ediția sa electronică gestul unui șofer de taxi din Rusia care a luat poziție pentru protecția mediului înconjurător atunci când l-a scos afară din mașină lăsându-l pe marginea drumului pe un pasager care a aruncat pe fereastra mașinii o sticlă.

Înregistrarea video care a surprins momentul

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Zzex92V2ybc[/embedyt]

Înregistrarea video a fost surprinsă de o cameră aflată la bordul unei unei mașini care se deplasa în spatele taxiului. Aceasta a capturat întreaga scenă. Videoclipul arată momentul în care pasagerul dintr-un taxi marca BMW aruncă neglijent o sticlă pe fereastra automobilului. Taxiul aștepta în trafic lângă orașul Sankt Petersburg din Rusia. Șoferul oprește imediat taxiul și iese afară din el. Face un semn cu mâna cerându-și scuze șoferului care conducea mașina din spatele lui.

Apoi el este surprins de camera video cum ridică de jos sticla de pe marginea drumului, înainte de a deschide ușa de la scaunul pasagerului. Fără ezitare îl apucă pe tânărul pasager de gât și pantaloni, aruncându-l pe acesta afară din taxi cu capul înainte. În timp ce pasagerul șocat încearcă să se dezmeticească ridicându-se de jos, șoferul se urcă în mașină, face o întoarcere bruscă la 180 de grade și demarează în trombă în sens opus.

Pasagerul nu poate face altceva decât să privească cum șoferul pleacă și îl lasă în mijlocul drumului. Conform publicației UniLad, șoferul mașinii din spatele taxiului care a pus la dispoziție imaginile cu întreaga scenă, a declarat: „Șoferul de taxi care conducea înaintea mea a observat că pasagerul său a aruncat o sticlă pe marginea drumului și a decis să-i dea o lecție. Acesta a ieșit din mașină și l-a aruncat pe pasagerul nesimțit afară din mașină. Avea dreptate să facă acest lucru”.

Gestul șoferului a atras o mulțime de reacții favorabile, înregistrarea devenind virală pe internet. Cât despre soarta pasagerului nu se știe cum s-a descurcat pentru a ajunge la destinație.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*