Breaking News

VIDEO: Incident incredibil în Alba Iulia! Un șofer este oprit în trafic de câțiva cetățeni responsabili

Incident incredibil în trafic la Alba Iulia
Distribuie:

Un incident deosebit de șocant s-a petrecut astăzi în centrul municipiului Alba Iulia. Un șofer a fost oprit în trafic de către niște cetățeni responsabili, care l-au urmărit în trafic contrariați de comportamentul haotic în care acesta conducea.

Filmarea postată pe Facebook

Din înregistrarea postată pe Facebook se poate observa cum șoferul mașinii din care se filma, sună la 112 și raportează incidentul din trafic. Chiar în intersecția din centrul orașului, un tânăr încearcă să-l convingă pe șoferul mașinii care circula haotic să oprească și să coboare jos. Este ignorat, ba mai mult, demarează în trombă pe culoarea roșie a semaforului, fiind aproape pe punctul de a lovi cu mașina câțiva pietoni care traversau regulamentar strada.

Urmează o urmărire până în dreptul Băncii Comerciale Române, unde șoferul buclucaș face rapid stânga și demarează în viteză pe o stradă lăturalnică în încercarea de a scăpa de cele două mașini care îl urmăresc.

Ajuns la o intersecție cu sens giratoriu, unul dintre tinerii care îl urmăreau, se dă jos din mașină și sparge geamul din dreapta șoferului, intră cu jumătatea corpului prin portiera mașinii și îi scoate cheile din contact. Din fericire, datorită simțului civic, curajului și determinării de care au dat dovadă acești cetățeni, a fost evitat un accident care putea avea consecințe impredictibile, posibil fatale.

Urmează acum ca organele abilitate să își facă datoria și să ia măsurile legale împotriva acestui inconștient. Indiferent dacă el a fost sub influența alcoolului, a drogurilor sau a unei boli nervoase acestui individ trebuie să i se interzică dreptul de a mai circula pe șosele.

La ora publicării acestui articol, filmulețul avea 76.000 de vizualizări și 2.400 de distribuiri. Comentariile, toate nefavorabile individului care a pus în pericol siguranța circulației, sunt foarte acide, unele dintre ele chiar vehemente. Toți cei care și-au spus părerea sunt de acord că unui astfel de individ trebuie să i se ridice permisul de conducere pe viață.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*