Breaking News

VIDEO: Este șofer pe un autobuz școlar dar vrea să intre în Cartea Recordurilor cu o abilitate incredibilă

Are o față haioasă? El este șoferul de autobuz care își poate atinge fruntea cu limba

Bărbatul care vrea să intre în Cartea Recordurilor cu o abilitate incredibilăBărbatul care vrea să intre în Cartea Recordurilor cu o abilitate incredibilă Bărbatul care vrea să intre în Cartea Recordurilor cu o abilitate incredibilă - Colaj foto Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail îl prezintă în ediția sa electronică pe un șofer de autobuz școlar din Nepal, care speră să devină deținătorul unui record mondial în celebra Carte a Recordurilor Guinness. Bărbatul este cunoscut grație abilității sale neobișnuite de a-și atinge fruntea cu limba.

Yagya Bahadur Katuwal, este un bărbat de 35 de ani din localiatea Urlabari situată în Nepal. El susține că are cea mai lungă limbă din lume. Datorită acestui fapt, el își poate acoperi nasul cu buza inferioară, reușind astfel să-și atingă fruntea cu limba.

Filmul postat pe YouTube de New York Post

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=k_i2pr4AegQ[/embedyt]

Katuwal a devenit de ceva timp o celebritate locală după ce un prieten a postat un videoclip cu el. În videoclip se poate vedea cum bărbatul are abilitatea de a se transforma, astfel încât poate să-și atingă fruntea cu limba. Cu toate acestea, el a fost avertizat să nu-și utilizeze talentul său neobișnuit la locul de muncă. Explicația este una simplă. Elevii pe care îi transportă cu autobuzul la școală s-ar putea speria.

Întrebat ce fac copiii când se transformă, el a spus că unii nu vor să se apropie de el. Există cazuri în care au fost atât de speriați încât și-au udat pantalonii. Chiar și adulții pot să leșine atunci când îl privesc transformându-se. El spune cu umor că: „Dacă ar trebui să joc într-un film de groază, nu aș avea nevoie de machiaj ca alți actori pentru a-i speria pe oameni”.

Cu toate acestea, lui Katuwal nu îi pasă de opinia celorlalți. ”Eu cred că arăt foarte bine așa”, spune el, cu toate că unii se simt oripilați când își prezintă trucul. Katuwal speră acum că trucul său neobișnuit, cu care distrează sau îngrozește lumea la petreceri îi va fi de folos. El vrea să stabilească un record mondial în Guinness Book of Records.

Puskar Nepal, care l-a filmat pe Katuwa când își prezenta trucul a spus: „Este apt fizic și mental, descoperind de când era tânăr că își poate atinge fruntea cu limba. Are doar un dinte și asta îl face capabil să execute trucul. Abilitățile sale sunt ciudate, dar uimitoare”. Bărbatul speră că oficialii de la ”The Guinness Book of Records” să-i accepte cererea și să-i omologheze recordul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*