Breaking News

VIDEO: Idiot în timpul serviciului! Dar nu toți șoferii sunt la fel

Un camion a fost tăiat în două la un pasaj de cale ferată din Statele Unite

Un idiot - Autocamion taiat în doua de un tren Un idiot blocat pe calea ferata
Distribuie:

O cameră de supraveghere amplasată la o trecere de cale ferată din statul Virginia, surprinde momentul în care un autotren lăsat pe calea ferată de un idiot, a fost tăiat în jumătate de un tren de marfă din SUA. Știrea a fost publicată pe site-ul de știri ABC News și a devenit virală în mediul online, fiind distribuită pe mai multe rețele de socializare, inclusiv YouTube.

VIDEO

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=D_Bzhc-ObUs[/embedyt]

În imaginile surprinse se poate observa cum cu câteva secunde înainte de impact, un bărbat (probabil pasagerul) a reușit să fugă înainte ca trenul să lovească în plin autocamionul blocat pe calea ferată. Nu au fost raportate victime, dar pagubele materiale au fost considerabile.

Că nu toți șoferii nu sunt la fel de idioți o dovedește filmul de mai jos.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2wZpLco8KQ4[/embedyt]

Un șofer de camion din California a luat o decizie îndrăzneață de a conduce direct prin mijlocul unui incendiu de pădure, după ce nu a reușit să se întoarcă de pe autostrada pe care rula. Înconjurat de flăcări și de fum, conducătorul auto a reușit să străbată infernul de foc împreună cu alte două autoturisme care se pot vedea în fața lui.

Incendiul cunoscut sub denumirea de ”Delta Fire”, izbucnit în California, s-a triplat în mărime spun oficialii californieni. Focul izbucnit a fost mediatizat în data de 6 septembrie 2018, de toate marile publicații de știri, Fox News, ABC News, Yahoo News, NBC News, Facebook și Twitter ca fiind o amenințare serioasă pentru vehiculele abandonate pe autostrăzile închise.

Delta Fire a izbucnit pe o suprafață de aproximativ 6.200 ha în apropierea graniței cu statul Oregon  la ora 11:30.  Autoritățile au hotărât evacuări obligatorii afirmând că există „un comportament extrem de incendiu”.

Incendiul a fost provocat de oameni, potrivit oficialilor de la pompieri, dar care nu au specificat dacă a fost incendiere voluntară sau un accident.

Pe măsură ce incendiul s-a extins, numeroși șoferi de camion și-au abandonat vehiculele de-a lungul autostrăzii Interstate 5.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*