Breaking News

VIDEO: Momentul incredibil în care trei copii se luptă cu un șarpe uriaș pentru a-și salva câinele

Aceștia înarmați doar cu o țeavă metalică și mănunchiuri de frunze reușesc să-și elibereze câinele din strânsoarea unui șarpe încolăcit în jurul lui

Trei copii salveaza un câine din strânsoarea unui sarpe Foto: Daily News (© aminaalsaab/instagram)
Distribuie:

MailOnline, ediția electronică a cotidianului Daily Mail, a publicat un articol și un video cu momentul incredibil în care trei băieți tineri, cu un curaj nebun și-au eliberat câinele de companie din strânsoarea ucigașă a unui șarpe uriaș. Acesta atacase și se înfășurase în jurul părții inferioare a corpului și picioarelor posterioare ale câinelui.

Filmul salvării câinelui

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=g6Mqbz_CkOo[/embedyt]

În videoclip se poate vedea cum băiatul mai mare încearcă să prindă capul șarpelui cu ceea ce pare a fi o țeavă metalică. Ceilalți doi tineri încearcă să forțeze acest șarpe uriaș să-și slăbească strânsoarea asupra câinelui, aruncând și lovindu-l cu mănunchiuri mari de frunze. Câinele pare mai mult uluit decât speriat, în timp ce prietenii săi umani se luptă cu reptila.

În videoclip se poate observa cum băiatul mai în vârstă folosește țeava din metal pentru a forța capul șarpelui să rămână la pământ. În același timp, ceilalți doi copii mai mici încearcă să scoată șarpele încolăcit de pe trupul bietului câine. Sarcină se dovedește la început a fi extrem de dificilă.

În cele din urmă, băieții reușesc să descolăcească ușor, ușor, șarpele de pe corpul câinelui. Lucrând în echipă și trăgând de o parte și de alta corpul șarpelui, reușesc în cele din urmă să-l descolăcească din jurul câinelui. Apoi, apucând șarpele de cap și de coadă, trag în direcții opuse. Slăbesc în cele din urmă strânsoarea acestuia suficient pentru ca în cele din urmă câinele să se elibereze din capcana mortală întinsă de șarpe.

În videoclip se poate vedea că animalul pare nevătămat. Băiatul mai mare își savurează victoria ținând șarpele rănit cu capul într-o mână și cu coada în cealaltă. Din imagini se poate observa că lungimea șarpelui depășește înălțimea lui. Nu se știe ce s-a întâmplat cu șarpele după ce a fost prins. De asemenea nu se știe locația exactă unde a fost filmată scena.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*