Breaking News

O fată de doar 12 ani a născut un copil fiind lăsată însărcinată de către fratele ei vitreg de 14 ani

Fata în vârstă de doar 12 ani a fost lăsată însărcinată de către fratele ei vitreg de 14 ani, fără a avea nici cea mai mică idee că este gravidă

O fată de doar 12 ani născut un copil, tatăl fiind fratel ei vitreg de 14 ani O fată de doar 12 ani a născut un copil, tatăl fiind fratel ei vitreg de 14 ani
Distribuie:

O fată în vârstă de doar 12 ani a născut un copil după ce a fost lăsată însărcinată de către fratele ei vitreg în vârstă de 14 ani, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Fata a intrat în travaliu în casa ei din orașul Perth, unde copilul a și fost născut. Mămica și copilul au fost duși ulterior la spitalul King Edward Memorial, la începutul acestei luni. Atât mama cât și copilul sunt perfect sănătoși.

Fata a spus personalului medical că nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată. Ea a fost internată în Campusul de sănătate din Peel. Ulterior a fost externată împreună cu nou născutul și cazul a fost preluat de autorități. Comisarul de poliție Chris Dawson, a declarat că siguranța celor doi copii este acum foarte importantă. „Este o situație delicată, sensibilă, dar suntem în primul rând preocupați să asigurăm mecanismele de susținere adecvate conform legilor în vigoare”, a declarat el pentru o publicație australiană.

Ce se va întâmpla cu copilul

Există o anchetă a serviciilor sociale care are în vedere gradul de bunăstare al familiei. Există și o altă anchetă a poliției îndreptată împotriva celor doi frați care s-au angajat în activități sexuale. Asta deoarece ambii copii se află sub vârsta legală de 16 ani a consimțământului sexual.

Cu toate acestea, nu este probabil ca acuzațiile să fie îndreptate împotriva părinților. Se înțelege că fata a spus că nu știa că a rămas însărcinată până când nu a născut la domiciliu în luna ianuarie. Surse guvernamentale au declarat că situația este „complexă și tristă”. Membrii familiei sunt supărați după ce au aflat despre sarcină și nașterea copilului.

Agențiile de sănătate și bunăstare oferă sprijin familiilor implicate în acest caz. Un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Comunități a declarat că nu poate să comenteze cine va îngriji copilul. Este necesară protejarea confidențialității celor implicați. O anchetă socială este în curs de desfășurare pentru a se stabili cine va răspunde de tutela bebelușului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*