Breaking News

Un asistent italian și-a sugrumat iubita medic, acuzând-o pe nedrept că l-a infectat cu CORONAVIRUS

Tânărul în vârstă de 28 de ani a ucis-o prin strangulare pe tânăra în vârstă de 27 de ani, pe care a acuzat-o pe nedrept că l-a infectat cu coronavirus

Doctorița italiană ucisă de iubitul ei asistent medical Doctorița italiană ucisă de iubitul ei asistent medical
Distribuie:

Tragedie în Italia unde un asistent medical și-a sugrumat iubita medic de profesie, declarând apoi în fața polițiștilor că a ucis-o deoarece l-a infectat cu coronavirus, informează Daily Mail.

Medicul rezident Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă, după ce iubitul ei, Antonio De Pace, a chemat poliția declarând că și-a sugrumat iubita. Ambii sunt din Messina, Sicilia, fiind recrutați pentru a da ajutor în focarul de coronavirus. Lorena va primi diploma de medic postum, în semn de omagiu pentru sfârșitul tragic și foloasele aduse comunității, a declarat o sursă a Universității din Messina.

De Pace, tânărul în vârstă de 28 de ani, a chemat poliția la primele ore ale zilei de marți. El a declarat la telefon că și-a ucis iubita, relatează ziarele din Italia. Când au sosit la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat cu venele tăiate pe podeaua apartamentului. Aceștia au chemat paramedicii care l-au dus la spital fiind salvat de colegii Lorenei. Bărbatul care încercase să se sinucidă le-a spus acestora: „Am ucis-o pentru că m-a infectat cu coronavirus”.

Autoritățile suspectează alt motiv al crimei

Autoritățile se îndoiesc de povestea lui De Pace. Primele indicații după testele efectuate sugerează că nici el, nici iubita sa nu au contactat virusul. O publicație italiană a spus că un test tampon a venit negativ ieri. De Pace a fost deja ținta unui val de furie pe rețelele sociale de când a apărut vestea morții iubitei sale.

Lorena a scris cu doar câteva zile înaintea morții sale tragice, o postare despre 41 de medici italieni care au murit în timpul pandemiei. Ea făcea referire la o anchetă jurnalistică. Aceasta vorbea despre decesele care au lovit Italia din cauza lipsei de echipament individual de protecție. Tânăra a catalogat situația drept „inacceptabilă”. „Acum, mai mult ca oricând, trebuie să demonstrăm responsabilitate și dragoste pentru viață. Trebuie să arătați respect pentru voi, pentru familia voastră și pentru țară. Trebuie să vă gândiți și să vă amintiți de cei care își dedică zilnic viața pentru îngrijirea bolnavilor noștri”, a scris ea.

Italia este până acum cea mai lovită țară din lume de CORONAVIRUS. Până astăzi sunt peste 110.000 persoane infectate și 13.155 de morți.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*