Breaking News

Vladimir Putin a „DISPĂRUT” în plină criză a coronavirusului după ce s-a întâlnit cu un medic infectat

Liderul de la Kremlin nu a fost văzut în public încă de săptămâna trecută, iar televiziunea de stat rusă dă doar înregistrările vechilor întâlniri oficiale

Vladimir Putin a DISPĂRUT după ce s-a întâlnit cu un medic infectat Vladimir Putin a DISPĂRUT după ce s-a întâlnit cu un medic infectat - Colaj foto: © REUTERS
Distribuie:

Vladimir Putin a „DISPĂRUT” din viața publică în plină criză provocată de noul CORONAVIRUS, în timp ce televiziunea de stat din Rusia dă numai înregistrările vechilor întâlniri oficiale ale liderului de la Kremlin, informează Daily Star.

Conform cifrelor oficiale Rusia a scăpat de cea mai gravă pandemie de CORONAVIRUS a secolului. Cu 2.777 de infecții și doar 24 de decese, dacă se dă crezare cifrelor oficiale, Rusia a fost cruțată de virusul ucigaș.

Totuși, circulă zvonuri conform cărora președintele Vladimir Putin a „dispărut” din viața publică. Asta după ce s-a întâlnit cu un medic infectat în urmă cu doar opt zile. Putin, în vârstă de 67 de ani, nu a mai apărut la o emisiune TV de săptămâna trecută. Surse din interiorul Kremlinului insistă că „totul este în regulă”. Sănătate liderului rus este testată în mod regulat pentru coronavirus. Cu toate acestea, experții în politica rusă nu sunt convinși de asigurările venite de la Kremlin.

Unde este Putin?

Jurnalista TV, Ilya Shepelin, a întrebat pe Facebook: „Și unde este Putin?”. Comentând că nu a fost văzut „nicăieri” în public, aceasta speculează faptul că el ar putea fi acum în „auto-izolare”. În urmă cu opt zile, Putin s-a întâlnit cu medicul șef Denis Protsenko, în vârstă de 44 ​​de ani. Este șeful principalului spital de îngrijire a pacienților cu coronavirus din Rusia. Ieri, Protsenko a fost confirmat ca fiind infectat de Covid-19 și urmează un tratament în spitalul său. Putin a dat mâna cu el de două ori și nu a respectat distanța socială cu el sau cu alte persoane medicale în timpul vizitei.

Toate aceste lucruri au declanșat speculații de presă. Unii comentatori l-au numit pe liderul de la Kremlin „invizibilul Putin” în plină criză a pandemiei provocate de coronavirus.

„Președintele a dispărut”, a declarat autorul Ivan Davydov, care a adăugat că puternicul om de stat se confruntă cu amenințări politice și de sănătate. „Putin, poate pentru prima dată în 20 de ani de guvernare, este în pericol”, a spus el.

Opozantul liderului de la Kremlin, Alexey Navalny, a susținut că există un vid de putere la Moscova. „Putin nu apare în public de câteva zile. Regiunile impun carantina necesară complet ilegal. Centrul tace”, a postat el pe o rețea de socializare.

Și totul a pornit de la o întrebare simplă: Unde este Putin?

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*