Breaking News

VIDEO: Fiul de 43 de ani s-a deghizat în mama sa de 60 de ani, pentru a da testul de conducere în locul acesteia

Din dragoste pentru cea care i-a dat viață, fiul a fost prins deghizat ca mama lui de 60 de ani, pentru că dorea să treacă testul de conducere în locul acesteia

Fiul deghizat în mama sa a fost prins când încerca să dea testul de conducere în locul acesteia Fiul deghizat în mama sa a fost prins când încerca să dea testul de conducere în locul acesteia - © FocusOn News
Distribuie:

Caz neobișnuit în Brazilia, după ce fiul de 43 de ani a fost prins deghizat în mama sa de 60 de ani, pentru care dorea să ia testul de conducere, informează Daily Mail.

Maria Schiave, din orașul Porto Velho, situat în nordul țării, a picat testul de conducere de trei ori. Datorită acestui fapt, fiul său, Heitor, a luat problema în propriile sale mâini. Tânărul în vârstă de 43 de ani, și-a însușit identitatea mamei, îmbrăcându-se marți în haine pentru femei. El s-a prezentat să dea în locul mamei al patrulea test de conducere.

Deghizat în mama sa, cu unghiile date cu ojă roșie, o bluză înflorată și fustă lungă, mecanicul auto arăta ca o femeie. Aproape că a păcălit-o pe examinatoarea cu care dădea testul. Planul său elaborat a eșuat în cele din urmă. Examinatoarea i-a cerut actul de identitate după ce i s-a părut suspect că femeia avea mâinile mari și vocea deosebit de groasă.

Video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lb3Xef7N1RQ[/embedyt]

Aline Mendonça, examinatoare la Direcția de Stat a Traficului din Rondonia, a declarat poliției că a fost distrasă la început. După ce a terminat de testat al cincilea candidat, a venit și rândul mamei sale. Când a urcat în mașină și s-a așezat lângă șoferul intrus, și-a dat seama că este vorba de un bărbat îmbrăcat în femeie. Ea a declarat: „A făcut tot posibilul să fie cât mai feminin și se purta cât se poate de firesc. Machiajul lui era foarte bine făcut și arăta extrem de bine”.

Totuși, examinatoarea nu a fost convinsă și i-a cerut actul de identitate. Și-a dat seama imediat că nu era persoana care trebuia să dea testul. A sunat imediat poliția, deoarece încercarea bărbatului trebuia să fie raportată ca o infracțiune.

Cu toate acestea, eforturile fiului ghinionist au fost salutate pe rețelele sociale. Oamenii au catalogat întâmplarea ca „gest nobil”. Unii au comentat că a făcut acest lucru „din dragoste” și ar face și ei la fel pentru mama lor. Alții au condamnat însă acțiunile sale. Ei au invocat riscurile pe care un șofer care a ratata examenul de conducere de trei ori l-ar prezenta în trafic.

Bărbatul se confruntă acum cu acuzații de furt de identitate și încercarea de a înșela un organism guvernamental. El a fost eliberat pe cauțiune în timp ce detectivii au deschis o anchetă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*