Breaking News

VIDEO distribuit de o mamă cu fiul său PITIC de 9 ani, hărțuit la școală de colegi, care a cerut o funie pentru a se spânzura

Băiatul care suferă de nanism i-a cerut mamei o frânghie să se sinucidă după ce a fost agresat la școală din cauză că e pitic

Băiețelul care suferă de nanism i-a cerut mamei o frânghie să se sinucidă Băiețelul care suferă de nanism i-a cerut mamei o frânghie să se sinucidă - © Facebook
Distribuie:

Un clip cutremurător al unei mame disperate a fost distribuit pe Facebook după ce fiul ei pitic în vârstă de nouă ani, care suferă de nanism, i-a cerut o frânghie să se spânzure, informează Daily Mail.

Băiețelul a fost filmat în mașină plângând, după ce a fost luat de la școală de către mamă. El a cerut o frânghie să se sinucidă după ce a fost hărțuit la școală de către colegi pentru că este pitic. Yarraka Bayles, din Brisbane, și-a filmat fiul pe nume Quaden, plângând în mașină după ce l-a luat miercuri de la școală.

Videoclipul postat de mamă

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=y3IlbyU4qGk[/embedyt]

Școlarul are cel mai frecvent tip de nanism numit ACONDROPLAZIE. El i-a spus mamei sale: „Dă-mi o frânghie, vreau să mă omor”. Clipul dureros a fost vizionat de mai bine de trei milioane de ori. După distribuirea videoclipului, mama a fost inundată cu mesaje de sprijin din partea prietenilor și străinilor.

Mama băiețelului a distribuit videoclipul public pe Facebook, cu scopul de a sensibiliza lumea cu privire la impactul bullying-ului. A spus că în mod normal nu ar fi făcut public acest clip. Totuși, a simțit că nu a avut de ales. Ea a vrut să demonstreze cum afectează bullying-ul un copil de nouă ani care suferă de nanism.

La începutul clipului de cinci minute, mama a povestit că și-a luat fiul de la școală. Acesta plângea și i-a cerut o frânghie să se sinucidă. Fusese agresat de colegi doar pentru că este pitic. Ea le-a cerut celor care vizionează videoclipul să-și educe copiii astfel încât aceștia să fie toleranți și empatici față de aceste persoane.

Mama a spus că nu este prima dată când Quaden a încercat să se sinucidă. El a vrut să se sinucidă prima dată când avea doar șase ani. Femeia este activistă pentru drepturile aborigenilor. A mai mărturisit că fiul ei a avut mai multe încercări de a-și lua viața. „I-am explicat că, odată ce pleci, nu mai este cale de întoarcere, ai plecat pentru totdeauna, dar tot a încercat”, a spus mama. Acum se declară mândră că a vorbit în public și a cerut ajutor pentru fiul ei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*