Breaking News

MONSTRUL care A UCIS CINCI OAMENI și a fost eliberat din închisoare după 25 de ani, a INCENDIAT o fată de 17 ani

Criminalul eliberat din închisoare după executarea unei pedepse de 25 de ani de închisoare, a stropit-o cu benzină pe tânără și i-a dat foc

Adolescenta incendiata Adolescentă de 17 ani incendiată de un bărbat care a ucis 5 oameni și a fost eliberat condiționat - © Twitter
Distribuie:

Un criminal care în trecut a ucis cinci oameni și a fost condamnat la 90 de ani de închisoare, a fost eliberat anul trecut, iar acum a incendiat o fată de 17 ani, informează portalul de știri DCNews.

Bărbatul care a ucis doi bătrâni și trei grăniceri pe care îi jefuise, a fost condamnat la închisoare pe viață. Dar, surpriză, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a aplicat pentru eliberare condiționată, iar magistrații i-au acceptat cererea.

Odată ieșit din închisoare, bărbatul s-a îndrăgostit de o adolescentă de 17 ani. Se pare că între cei doi a avut loc și o relație. După o ceartă cu minora, bărbatul a intrat peste ea în casa în care locuia cu bunica și fratele ei. A stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Tânăra are acum șanse minime de supraviețuire. Fata are arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Acuzat de tentativă de omor după ce a incendiat o fată de 17 ani

Polițiștii din județul Mehedinți cercetează cazul încadrându-l deocamdată la tentativă de omor. Cazul a fost preluat și de către Parchet. MEDIAFAX a publicat declarația făcută de Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Acesta a spus: „Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc”.

Cumplita scenă a avut loc în comuna Dârvari din județul Mehedinți. Se pare că tânăra a depus o plângere la poliție împotriva bărbatului. Supărat acesta a năvălit peste adolescenta care locuia cu bunica și fratele său. A stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele fetei a reușit să stingă flăcările și a sunat la 112. Fata a fost transportată de urgență la Spitalul județean din Drobeta-Turnu-Severin.

„Am transportat o tânără de 17 ani cu arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului, instabilă hemodinamic și respirator. Cineva i-a dat foc cu benzină”, a declarat Doina Leuștean – medic la Ambulanța Mehedinți, conform romaniatv.net.

Luna trecută a fost eliberat din închisoare Marius Csampar, după 22 de ani de detenție. Fusese condamnat la închisoare pe viață după ce a comis 6 crime. Cerere de eliberare condiționată i-a fost aprobată tot de către Judecătoria din Drobeta-Turnu-Severin.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*