Breaking News

O adolescentă a suferit ARSURI GROAZNICE după ce tatăl ei i-a dat foc pentru că a sărit să-și apere mama

Fata, în vârstă de 16 ani, a suferit arsurile după ce tatăl ei a stropit-o cu benzină și i-a dat foc pentru că a îndrăznit să-i ia apărarea mamei, pe care acesta o bătea

O adolescentă a suferit arsuri groaznice după ce tatăl ei i-a dat foc O adolescentă a suferit arsuri groaznice după ce tatăl ei i-a dat foc - Sursa foto: Daily Mail
Distribuie:

O adolescentă a suferit arsuri groaznice pe față după ce tatăl său a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, informează Daily Mail . Cazul șocant s-a petrecut în Ucraina iar motivul pentru care bărbatul a făcut asta e cutremurător: fata ar fi încercat să-și apere mama de bătăile nemiloase ale soțului.

Anna Krytska adolescenta de 16 ani incendiată de tatăl ei

Anna Krystka, în vârstă de 16 ani, l-a prins pe bărbat de mână atunci când a venit băut acasă și a vrut să-și lovească nevasta. Bărbatul de 38 de ani s-a înfuriat, a stropit fata cu benzină pe față apoi i-a dat foc.

Fratele fetei i-a auzit țipetele și a tăvălit-o în zăpadă pentru a o stinge. Adolescenta a fost dusă de urgență la spital și tratată pentru arsuri grave pe față, însă doctorii se tem că aceasta va rămâne cu urme pentru tot restul vieții.

Mama a povestit cutremurătoarea scenă

Mama fetei a povestit îngrozită că după ce fata l-a admonestat pe tată, acesta a ieșit furios din încăpere. Femeile au crezut că acesta a plecat ca să se calmeze. Spre oroarea lor, bărbatul a revenit cu o canistră de benzină. Acesta a stropit încăperea, apoi a aruncat cu benzină pe fața fetei înainte de a aprinde combustibilul, dând foc casei şi cauzând arsuri severe adolescentei. Femeia mai susține că bărbatul a stat impasibil în timp ce ea și fratele fetei încercau să-i stingă flăcările. Ba chiar ar fi spus nonșalant că nu-i pasă ce pățește fata, numind-o „cățea”.

Medicii au fost îngroziți de condiția fetei. Aceasta avea arsuri pe față, gât și mâini. Doctorii spun că va avea nevoie de multiple operații de chirurgie plastică pentru a repara fața fetei.

Mai multe organizații caritabile au început să strângă fonduri pentru ca familia să-și poată permite cheltuielile medicale. Au fost strânși de asemenea bani şi pentru a ajuta la cumpărarea unei noi locuințe. Casa în care locuiau a fost distrusă de foc.

Bărbatul a fost arestat imediat de poliție și acuzat de tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta își va petrece restul vieții în spatele gratiilor

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*