Breaking News

CABRAL a fost CĂLCAT DE HOȚI în vacanță! Ce nu știau aceștia era că vedeta este expertă în arte marțiale

Cabral, simpatica vedetă PRO TV și prezentator al popularei emisiuni ”CE SPUN ROMÂNII”, a fost atacat de hoți în vacanța pe care o face cu rulota în Franța

CABRAL a plecat în vacanță cu rulota împreună cu soția dar a fost călcat de hoți CABRAL a plecat în vacanță cu rulota împreună cu soția dar a fost călcat de hoți - Foto: cabral.ro
Distribuie:

Cabral a fost CĂLCAT DE HOȚI și pus în fața unei experiențe neplăcute în timp ce se afla în vacanță. Simpaticul prezentator al emisiunii ”CE SPUN ROMÂNII”  a răspuns în forță atacatorilor. Ce nu știau aceștia este faptul că vedeta TV este expertă în arte marțiale.

El este antrenor de Tae Bo și fost luptător de kickboxing. A fost inclusiv vicecampion european la kickboxing. Cabral Ibacka este cunoscut și ca unul dintre primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România.

Cabral a acționat imediat împotriva celor care i-au încălcat proprietatea. Era în vacanță cu rulota, împreună cu soția sa Andreea Ibaka, în Franța.

Ce a făcut vedeta

Așa cum era de așteptat, acesta nu s-a pierdut cu firea. Mai mult, haios din fire, acesta a povestit fanilor care îl urmăresc pățania sa pe o rețea de socializare. Chiar dacă neplăcut, episodul a fost prezentat cu mult umor.

Câțiva hoți au reușit să le spargă încuietoarea de la rulotă. Vedeta a reacționat imediat și le-a „articulat” hoților câte una. Iată ce a scris acesta în mediul online.

„Bătaie.
Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper.
„Norocul” a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia.
N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu’ un șpiț în cur cum rar s-a văzut.
Cred că m-a înjurat in bulgară… sau rusă.
Probabil ma pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol… :))”

Cabral Ibacka

Fanii cuplului s-au cam speriat de întâmplarea povestită de vedetă. Aceștia i-au oferit sfaturi despre cum să-și aleagă locuri mai sigure de campare.

De altfel prezentatorul este un adept înrăit al campering-ului. El chiar dă sfaturi pe blogul personal, cabral.ro, despre acest mod de petrecere al vacanțelor. Spune că nu este mai ieftin decât o vacanță clasică, dar este o experiență cu totul diferită.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*