Breaking News

Personificarea DIAVOLULUI! Bărbatul cu coarne implantate vedetă la Convenția internațională de artă corporală

Rolf Buchholz din Germania s-a alăturat artiștilor de tatuaje și pasionaților de la Convenția internațională de artă corporală din Bruxelles

Bărbatul cu coane implantate vedetă la Convenția internațională de artă corporală Bărbatul cu coane implantate vedetă la Convenția internațională de artă corporală - © REUTERS
Distribuie:

Convenția internațională de artă corporală a debutat vineri în Bruxelles, când artiștii de tatuaje și pasionații de artă corporală de pe tot globul, s-au reunit la cel mai mare eveniment de acest gen, informează Daily Mail.

Evenimentul care se desfășoară pe durata a trei zile are loc într-un fost site industrial. Acesta este denumit acum Tour & Taxis și se află în inima capitalei Belgiei. Sunt prezenți tatuatori și entuziaști din toată lumea, inclusiv Bosnia, Croația și Lituania. Ei au venit la Convenția internațională de artă corporală de la Bruxelles pentru a-și prezenta ultimele realizări în materie de artă corporală.

În imaginea de mai jos, este un bărbat care își arată piercing-urile din sfârcuri. Tatuajul său plin de culoare reprezintă o față sfâșiată în două.

Rolf Buchholz, din Germania, a fost printre vizitatorii care și-au arătat realizăririle de artă corporală de pe trupul său. El și-a afișat cu mândrie cele 480 de piercing-uri și coarnele implantate în fruntea lui.

Rolf Buchholz din Germania își arată cu mândrie cele 480 de piercing-uri și coarnele implantatead

Rolf Buchholz din Germania își arată cu mândrie cele 480 de piercing-uri și coarnele implantatead – © REUTERS

Participanții la eveniment, care se desfășoară în perioada 8 noiembrie – 10 noiembrie sunt încântați. Ei au în felul acesta șansa de a fi tatuați de „cei mai buni artiști de tatuaj din lume”, conform site-ului oficial al convenției.

O femeie își arată tatuajul de pe spate care reprezintă un faraon egiptean plin de culoare

O femeie își arată tatuajul de pe spate care reprezintă un faraon egiptean plin de culoare – © REUTERS

Orice tatuaj executat în timpul convenției poate fi apoi înscris în concurs. La final, urmează ceremoniile de premiere ale convenției care oferă premii. Acestea sunt date pe categorii, care includ: cel mai bun tatuaj, cel mai bine vindecat, cel mai spectaculos și așa mai departe.

Biletele pentru o zi la eveniment costă 30 EUR. Ele includ, de asemenea, accesul la o serie de spectacole de divertisment. Printre acestea sunt concursurile de graffiti, meciuri de lupte și spectacole de biciclete.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*