Breaking News

VIDEO: BULDOGUL EROU care a pus pe fugă patru infractori periculoși înarmați cu macete

Macey, a devenit un buldog erou după ce a pus pe fugă o bandă de patru infractori periculoși înarmați cu macete care au intrat în casa familiei sale

BULDOGUL EROU care a pus pe fugă patru infractori periculoși înarmați cu macete BULDOGUL EROU care a pus pe fugă patru infractori periculoși înarmați cu macete - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care buldogul erou a pus pe fugă un grup de patru infractori periculoși care au spart ușa casei familiei sale și înarmați cu macete au atacat locuința acesteia.

Daily Mail a publicat momentul atacului surprins de camerele de supraveghere instalate la reședința familiei. Când casa lui Paul Davis din Birmingham a fost atacată de tâlharii îmbrăcați cu hanorace și glugile trase pe cap, câinele nu s-a gândit de două ori. Buldogul din rasa Staffordshire, pe nume Macey, nu a ezitat „să-și pună viața la bătaie” pentru familia sa.

Filmările surprind un grup de bărbați care supraveghează casa. În câteva secunde acționează și unul dintre indivizi sparge ușa cu două lovituri de picior. Un al doilea individ se repede pe ușă înarmat cu o macetă.

Macey si Bruce

Buldogul erou Macey (dreapta) si prietenul său Bruce (stânga)

Dar Macey, buldogul în vârstă de șapte ani și buldogul francez Bruce, de trei, le-au stricat planurile infractorilor. Bărbatul se retrage în fugă din casă când își dă seama că sunt câini acolo. El l-a tăiat cu maceta pe Bruce care s-a prăbușit la pământ. În schimb Macey a ripostat și i-a alergat pe stradă pe bărbații care fugeau de frică. Buldogul francez pe nume Bruce a rămas cu o tăietură mare pe spate în urma atacului. Și Macey s-a ales cu câteva lovituri în timp ce îi urmărea pe bărbați de-a lungul drumului.

Video cu buldogul erou în acțiune

Proprietarul casei pe nume Davis, în vârstă de 36 de ani, habar nu avea ce se întâmplă când zgomotul atacului l-a trezit în miez de noapte pe 30 iulie. Bărbatul care locuiește cu logodnica sa și cele trei fiice ale sale, a spus: „Macey este eroul nostru absolut. Cred că mi-a salvat viața în acea noapte și probabil și pe cea a Jennei și a fetelor”.

Câinele a fost sărbătorit pentru curajul său. A primit un tort pentru câini și o sticlă de bere, tot pentru câini. Stăpânii îi sunt recunoscători câinelui pentru tot restul vieții. Aceștia spun că nu se vor revanșa niciodată pentru ceea ce a făcut câinele pentru ei. Singura pagubă cauzată casei familiei a fost ușa din față spartă și câteva cărămizi căzute în jurul acesteia. Totuși șocul emoțional a fost teribil pentru cele patru persoane de sex feminin din casă. Acestea au acum nevoie de consiliere psihologică.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*