Breaking News

Eleva de 13 ani, care a susținut că este ÎNSĂRCINATĂ cu un băiat de 10 ani, a născut o fetiță

O elevă din Rusia în vârstă de 13 ani, care a susținut că tatăl copilului ei este un băiat de 10 ani, a născut o fetiță

Darya Sudnishnikova a devenit celebră după ce a susținut că este însărcinată cu prietenul ei de 10 ani Darya Sudnishnikova a devenit celebră după ce a susținut că este însărcinată cu prietenul ei de 10 ani - © Instagram
Distribuie:

Darya Sudnishnikova, o elevă din Rusia devenită celebră după ce a susținut că este însărcinată cu un băiat de 10 ani, pe nume Ivan, a născut o fetiță, informează Daily Mail.

Cu toate acestea, mai târziu a dezvăluit că a fost violată oribil în orașul natal Zheleznogorsk, de un băiat în vârstă de 16 ani. Darya le-a spus celor 350.000 de urmăritori ai ei de pe rețelele de socializare că a trecut printr-o naștere „grea”. Ea a dat naștere unei fetițe într-o clinică din orașul Krasnoyarsk, Siberia.

Tânăra nu a distribuit încă o fotografie cu copilul după naștere. Fetița a cântărit 3,6 kg și a măsurat 54 de centimetri, iar medicii au sfătuit-o să se odihnească după efortul depus. Ea a postat: „Asta e, am dat naștere la o fetiță în această dimineață la ora 10. A fost greu, vă voi spune totul mai târziu, acum mă odihnesc”.

A devenit celebră după ce a spus că este însărcinată cu un băiat de 10 ani

Școlărița este o vedetă pe rețelele de socializare din Rusia. A devenit celebră după ce a participat la o emisiune de televiziune în prime time. Atunci a afirmat că Ivan, în vârstă de zece ani, era tatăl copilului. El i-a susținu povestea și a spus atunci că rămâne „iubitul” ei.

În mod tragic, ea a dezvăluit mai târziu că a fost violată. A povestit cum a spus că Ivan este tatăl copilului, pentru că era prea jenată pentru a spune adevărul despre viol. Poliția investighează cazul. Este de așteptat ca anchetatorii să preleveze o monstră de ADN de la fetița nou-născută. Lui Ivan, acum în vârstă 11 ani, nu i s-a permis să asiste la naștere.

Înainte de a naște, tânăra a dat informații despre ciudata relație dintre cei doi. Ea a spus că băiatul nu locuiește cu ea, dar o vizitează și rămâne peste noapte uneori. Spune că la 16 ani își va asuma paternitatea, dar depinde de cum va evolua relația lor.

Tânăra considerată influencer, a dezvăluit recent că i s-a ordonat să elimine o postare despre presupusul atac sexual. „Am scris o postare despre tatăl real, dar a trebuit să o șterg din cauza faptului că acum există o anchetă (penală)”, a spus ea. A fost atenționată că este interzis să divulge informații de la o anchetă în curs de desfășurare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*