Breaking News

BONA PEDOFILĂ! A făcut sex cu un băiat de 11 ani și i-a născut un copil acum în vârstă de cinci ani

Dădaca a făcut sex în mod repetat cu băiatul care are acum 17 ani și își duce fiul la grădiniță înainte de a se îndrepta spre liceul unde studiază

Bona pedofilă condamnată la 20 de ani închisoare după ce a agresat sexual un băiat de 11 ani Bona pedofilă condamnată la 20 de ani închisoare după ce a agresat sexual un băiat de 11 ani - Colaj foto: sursa - mirror.co.uk
Distribuie:

Bona pedofilă care a făcut sex cu un băiat de 11 ani și i-a născut un copil acum în vârstă de cinci ani a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, informează publicația The Mirror.

Femeia pe nume Marissa Mowry, în vârstă de 28 de ani, a agresat sexual băiatul de cel puțin 15 ori. Asta în timp ce ea trebuia să aibă grijă de copil cât timp părinții săi erau la muncă, s-a aflat la proces. Copilul s-a născut în luna octombrie 2014 după ce bona rămas însărcinată în luna ianuarie. După naștere, femeia a continuat să abuzeze sexual băiatul până acesta a împlinit 14 ani.

Victima, acum în vârstă de 17 ani, locuiește cu fiul de cinci ani pe care l-a avut cu bona. El își crește copilul și-l duce personal la grădiniță înainte de a se îndrepta spre liceul unde studiază. Totul s-a aflat după ce tânărul i-a spus mamei sale ce s-a întâmplat la domiciliul lor din orașul american Brandon, Florida. Acum băiatul de 17 ani, face tot posibilul să-și asume rolul de tată până va termina școala.

Tânărul a fost în sala de judecată când bona a fost condamnată joi. Mama victimei a făcut o declarație postului TV local Spectrum 9 News. După audierea sentinței femeia a spus: „M-am gândit la ea aproape ca la o fiică. Nu am crezut că poate să se gândească la fiul meu altfel decât ca la un copil. Era vorba totuși despre un copil care abia a împlinit 11 ani!”.

Cum s-a aflat totul

Bona pedofilă avea 22 de ani când a fost angajată la recomandarea unei mătuși a băiatului. Mama victimei a crezut că bebelușul bonei era al prietenului ei. Un test ADN a confirmat însă că băiatul este tatăl copilului. Totul a ieșit la iveală după ce detectivii au găsit un apel telefonic înregistrat între tânără și iubitul ei.

Dădaca a fost arestată în iunie 2017 la locul ei de muncă unde lucra ca și chelneriță. A fost reținută sub acuzația de abuz sexual asupra unui copil. Mama băiatului a spus că s-a simțit „trădată” și „tâmpită” după ce a aflat prin ce a trecut fiul ei. Se consideră vinovată pentru că nu a descoperit abuzul mai devreme.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*