Breaking News

Criminal cu sânge rece la 12 ani! A ademenit, agresat sexual și ucis o fetiță autistă de doar nouă ani

Băiatul în vârstă de 12 ani a ademenit o fetiță autistă de nouă ani, care participa la un festival din Brazilia, a agresat-o sexual și a desfigurat-o în bătaie

ademenit, agresat sexual și ucis o fetiță autistă de doar nouă ani A ademenit, agresat sexual și ucis o fetiță autistă de doar nouă ani - © FocusOn News
Distribuie:

Un băiat brazilian în vârstă de 12 ani a mărturisit că a ucis o fetiță autistă în vârstă de nouă ani, găsită legată, cu semne de abuz sexual și desfigurată în bătaie într-un parc, informează Daily Mail.

Raíssa Caparelli, era o fetiță autistă dată dispărută duminica trecută după-amiaza, de la un eveniment de caritate local. Ea participa împreună cu familia sa, la un festival organizat într-o suburbie din São Paulo. Trupul ei a fost descoperit la aproximativ patru kilometri distanță de locul unde avut loc evenimentul. Fetița era legată cu o funie de un copac, în parcul municipal al orașului. Anchetatorii au spus că o parte din funie era înfășurată în jurul gâtului.

Mama fetiței e devastată de durere

Mama ei a declarat pentru postul de televiziune brazilian ”Record TV” că: ”Această tragedie mi-a frânt inima. Raíssa era un copil dulce, docil. Din cauza autismului ei era speriată și timidă, neputându-se raporta bine la străini”.

Detaliile difuzate de poliție indică faptul că fetița a fost conștientă pe tot parcursul atacului bestial. Polițiștii au găsit-o pe fetiță cu fața acoperită de sânge.

Eduardo Marturano este Superintendent Șef al Departamentului de Poliție din São Paulo pentru Criminalitate Infantilă. El a declarat: ”Leziunile pe fața ei au fost atât de grave încât a fost greu chiar să o identificăm”. Victima a suferit, de asemenea, răni brutale la nivelul umerilor și răni adânci pe corp și pe picioare. Nu s-au găsit arme la locul crimei. Criminaliștii suspectează că o bucată de lemn, probabil o ramură dintr-un copac, a fost folosită pentru a bate în mod bestial victima.

Potrivit anchetatorilor, o altă posibilă cauză a decesului este asfixierea. Cu toate acestea, confirmarea va fi posibilă numai după ce Institutul de Medicină Legală (IML) va elibera raportul în următoarele două săptămâni. Cadavrul va fi examinat și pentru a se confirma existența unui abuz sexual. Indicii există, dar poliția nu a confirmat acest lucru și așteaptă să fie finalizat raportul medico-legal.

Camerele de securitate din afara parcului Anhanguera au surprins ultimele momente ale fetiței îmbrăcată într-o ținută roz. Aceasta mergea pe drum de mână cu acuzatul în jurul orei 12:30. El a spus că erau prieteni și locuiau pe aceeași stradă. Această fetiță autistă și băiatul studiau la aceeași școală.

Cadavrul a fost găsit în aceeași zi de către agenții de pază ai parcului. Aceștia au sunat la poliție, după ce au găsit victima într-o zonă accesibilă doar pentru angajații parcului.

Mama l-a predat pe băiat la poliție

Polițiștii au dezvăluit că mama băiatului l-a dus luni la secția de poliție, după ce a mărturisit că a comis crima în fața rudelor. Tânărul a dat și detalii despre cum a omorât-o. Acestea urmează să fie comparate cu detaliile date de legiști.

Ofițerii l-au descris pe suspect ca fiind rece și fără emoții. Ancheta este în curs de desfășurare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline