Breaking News

O mamă irakiană în vârstă de 25 de ani a NĂSCUT pe cale NATURALĂ șase fete și un băiat

Este prima sarcină cu SEPTUPLEȚI din țară, mama și copiii fiind într-o stare bună de sănătate. Familia are acum de îngrijit ZECE copii!

O mamă irakiană a născut primii septupleți pe cale naturală din Irak O mamă irakiană a născut primii septupleți pe cale naturală din Irak-Foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

O tânără mamă se află într-o stare bună de sănătate după ce a născut pe cale naturală șapte copii, scrie Daily Mail în ediția MailOnline. Toți copiii se simt bine iar mama se reface după nașterea grea pe care a avut-o.

Femeia de 25 de ani, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a dat naștere copiilor la un spital din provincia Diyali din estul Irakului. Este primul caz de copii septupleți din țara din Orientul Mijlociu. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Sănătate locală a emis o declarație în care a spus că mama, împreună cu șase fete și un băiat, sunt într-o stare perfectă de sănătate.

Tatăl copiilor, Youssef Fadl, a declarat că el și soția lui nu intenționau să își extindă familia. Bărbatul trebuie să aibă acum grijă de o familie cu zece copii. Imaginile publicate arată că patru dintre copiii mici stau într-un pat împreună. Într-o altă imagine, alți doi nou-născuți sunt împreună la scurt timp după naștere. Acest caz urmează unei mame care a dat naștere la sextupleți, trei fete și trei băieți, la Spitalul Universitar Saint George din Liban.

Primii septupleți din lume

Primul set de septupleți din lume care au supraviețuit, s-au născut în SUA. Kenny McCaughey din Des Moines, statul Iowa, au avut în anul 1997 șapte copii la naștere. După un tratament de fertilitate, rezultatul a fost mult peste cel așteptat. Femeia nu a renunțat la nici unul din cei șapte copii prin așa numita reducere selectivă. Ea a spus că ei sunt „în mâinile lui Dumnezeu”, dar nu a născut pe cale naturală.

Primii septupleți din lume

Primii septupleți din lume

După ce copiii s-au născut prematur, echipele de știri au invadat casa lor modestă cu un etaj. În mijlocul fenomenului mass-media, președintele Bill Clinton a chemat personal familia pentru a o felicita. Oprah Winfrey i-a invitat în celebrul ei spectacol și companiile s-au grăbit să ajute tânărul cuplu. Printre donații, au primit și o locuință de 170 de metri pătrați, alimente și scutece pentru primii doi ani. În plus, autoritățile le-au garantat burse complete la colegiu pentru orice universitate de stat din Iowa.

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*