Breaking News

Un îngeraș NĂSCUT FĂRĂ OCHI are nevoie de o familie după ce mama l-a abandonat la naștere

Micuțul căruia i se spune Sasha, adoră să se joace fiind „un copil pașnic și zâmbitor”, având nevoie de o familie care să-l iubească și să-l crească

Un băiețel născut fără globii oculari așteptă să fie adoptat de o familie iubitoare Un băiețel născut fără globii oculari așteptă să fie adoptat de o familie iubitoare - Foto: © Valery Kasatkin
Distribuie:

Un băiețel „zâmbăreț” născut fără ochi este în căutarea unui cămin cald și iubitor, după ce a fost abandonat de mamă la naștere, informează The Mirror.


Micul Alexander K, cunoscut sub numele de Sasha, este altfel sănătos. Din păcate el nu va vedea niciodată din cauza unei afecțiuni rare pe care o au doar alți doi bebeluși în lume.

Mama a renunțat la naștere la băiețel

Mama sa a fost crescută într-un orfelinat și a decis înainte de naștere să renunțe la băiețel. Tânăra nu se simțea încrezătoare să-i poată oferi băiețelului ajutorul de care avea nevoie. Asistenta care are grijă de băiețelul de șase luni spune că : „Nu este diferit de ceilalți copii. El se joacă și zâmbește la fel ca orice copil sănătos. Îi place să se joace și adoră înotul. Este într-adevăr un copil foarte vesel”.

Micuțul Sasha este descris drept „unic”, deoarece majoritatea bebelușilor născuți cu această afecțiune au și alte boli asociate. Băiețelul rus are două chisturi benigne pe frunte, care în curând vor fi îndepărtate. El suferă de o formă extremă a sindromului de ANOFTALMIE, care afectează un copil la un sfert de milion de copii nou-născuți.

Medicii ruși spun că Sasha este unul dintre doar cei trei bebeluși înregistrați în lume, care nu au ochi deloc. Doctorița din orașul siberian Tomsk, Tatiana Rudnikovich, a vorbit despre boala băiețelului. Ea a declarat: „Sasha trece prin toate controalele și testele obișnuite ca orice alt bebeluș de vârsta sa. Se descurcă bine”.

Cu toate acestea, medicii spun că în prezent nu există „nicio șansă” că Sasha să vadă vreodată. Pe lista de adopție se spune că băiatul este „un copil pașnic, zâmbitor”. El râde imediat ce aude voci familiare. Mama a semnat actele de renunțare la drepturile părintești încă din maternitate. Nu se știe nici cine este tatăl lui Alexandru. În certificatul său de naștere este o ”liniuță”, unde ar fi trebuit să fie numele tatălui.

Alexandru este pregătit acum pentru adopție sau pentru asistență maternală. Copilul va fi dat inițial spre adopție către părinții ruși. Dacă nu va fi găsită o familie în Rusia, el va putea fi adoptat de o familie din străinătate.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Un îngeraș NĂSCUT FĂRĂ OCHI are nevoie de o familie după ce mama l-a abandonat la naștere

  1. As vrea sa il adopt eu ce pot sa fac unde trebuie sa ma informez

Leave a comment

Your email address will not be published.


*