Breaking News

O fată de 12 ani a fost violată pentru bani de cel puțin 30 de pedofili cu acordul tatălui ei

Fetița susține că tatăl ei a luat bani de la prieteni permițându-le apoi să o abuzeze sexual într-un alt caz oribil de agresiune sexuală din India

O fată de 12 ani a fost violată pentru bani de cel puțin 30 de pedofili cu acordul tatălui ei O fată de 12 ani a fost violată pentru bani de cel puțin 30 de pedofili cu acordul tatălui ei - © newsd.in
Distribuie:

Un tată fără scrupule și-a dat acordul ca fiica ei în vârstă de 12 ani să fie violată pentru bani ce cel puțin 30 de pedofili, prieteni ai săi, în ultimul scandal de abuz sexual declanșat în India, informează The Mirror.

Perverșii au abuzat-o sexual și i-au făcut poze fetei, după ce tatăl le-a permis să fie violată pentru bani, susține chiar copila. Fetița tulburată de drama prin care a trecut și-a deschis sufletul în legătură cu trauma prin care a trecut. Suferința ei e cu atât mai mare, cu cât acest lucru a fost posibil cu acordul tatălui său și a fost provocat de prietenii acestuia.

Identitatea fetei din sudul Indiei, este protejată din motive legale. Ea a fost violată pentru bani în fiecare weekend timp de doi ani. Anchetatorii spun că cel puțin 30 de bărbați au fost părtași la acest episod detestabil și josnic. În timpul anchetei s-a descoperit că tatăl fetei chema bărbații în baza unei programări pentru a abuza de fiica sa.

De câte ori pedofilii veneau în casa familiei, mama victimei era închisă într-o altă cameră. Fata era și ea închisă într-un dormitor în care perverșii o violau și îi faceau poze. Autoritățile au arestat patru bărbați, inclusiv tatăl fetei. Ei au fost acuzați de viol, agresiune sexuală și folosirea unui copil în scopuri pornografice. Tânăra a prins curaj și s-a decis să vorbească despre calvarul oribil trăit.

Polițiștii din India i-au arătat imagini fetiței cu aproximativ 25 de bărbați din anturajul familiei. Ei se presupune că au fost implicați în actele detestabile. Dar ea a fost atât de traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat, încât nu a putut identifica suspecții. „Nu-mi amintesc niciun chip”, a spus poliției. „Totul este neclar”.

Abuzul a fost descoperit de profesori

Profesorii au fost cei care au observat prima dată o schimbare în comportamentul fetei. Acest lucru i-a determinat să se întrebe ce se întâmplă acasă la fată. După ce fetița a renunțat la școală, a fost solicitat un consilier psiholog care să o chestioneze pe fetiță. Atunci au apărut toate detaliile despre situația îngrozitoare a fetei.

Fata de 12 ani a recunoscut cum tatăl ei o forța să intre în cameră cu persoane necunoscute. Acestea o pozau nud și în cele mai multe cazuri o violau. Ancheta a stabilit că fetița a fost victimă a violului în serie din partea a cel puțin 30 de bărbați diferiți. Ea a fost scoasă din anturajul familiei și a fost dusă la un adăpost.

S-a stabilit că și mama fetei a fost violată și exploatată de tatăl ei în mod similar, de bărbații care vizitau casa. Mass-media locală spune că fata rămâne într-un adăpost în timp ce tatăl ei așteaptă procesul în închisoare. Povestea oribilă a tinerei fete vine în timp ce India se luptă cu ceea ce a fost descris în presă drept o epidemie de abuzuri sexuale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*