Breaking News

Un băiețel a murit după ce a încercat să-și salveze cățelușul din casa în flăcări

În vârstă de doar doi ani, băiețelul a murit după ce s-a întors în casa care ardea pentru a încerca să-și salveze cățelușul

Un băiețel a murit după ce a încercat să-și salveze cățelușul din casa în flăcări Un băiețel a murit după ce a încercat să-și salveze cățelușul din casa în flăcări - © metro.co.uk
Distribuie:

Un băiețel a murit încercând să-și salveze cățelușul din casa familiei care luase foc, informează publicația METRO în ediția sa electronică. Băiețelul în vârstă de aproape doi ani a observat că nu l-a luat cu el și pe cățelușul său. Băiețelul pe nume Loki Sharp, în vârtă de 23 de luni, a murit după ce s-a întors în casa în flăcări pentru a-și salva cățelul.

El locuia cu părinții săi în localitatea Gentry, din statul Arkansas în SUA. La scurt timp după ora locală 17:00 în ziua de sâmbătă, la locuința familiei a izbucnit un incendiu. Băiețelul în momentul în care și-a dat seama că animalul era încă înăuntru, a încercat să îl salveze. Părinții săi Kurtis și Caitlin erau acasă când s-a produs tragedia, potrivit șefului pompierilor din Gentry, Vester Cripps. Ei au scos copilul din casă, dar preocupați să anunțe pompierii și să stingă focul, nu l-au mai supravegheat.

Postări emoționante ale tătălui pe Facebook

Tatăl băiețelului a povestit că Loki a murit încercând să-și salveze cățelușul din casa cuprinsă de flăcări. Într-un mesaj emoționant pe Facebook, tatăl devastat a spus: „Vreau doar să mă opresc aici și să vă spun să vă bucurați de copii în fiecare zi cât sunt în viață. Prețuiți fiecare moment petrecut împreună cu ei !!!! Te iubim puiule și știm că ești într-un loc mai bun !!!!”

Tatăl a distribuit o altă postare sfâșietoare, luni dimineață. El a scris: „Vă rugăm să ne pomeniți în rugăciunile voastre mâine. Asta deorece vom merge la înmormântare pentru a-l conduce pe ultimul drum pe băiețelul nostru mult iubit!”. Un prieten de familie a adăugat că tatăl a fost și el „într-o stare jalnică” după ce a fugit înapoi în casă pentru a încerca să-și salveze fiul cel mic.

O publicație din Arkansas a scris că probabila cauză a incendiului a fost un scurt-circuit. Departamentul de pompieri Gentry continuă să investigheze cauza tragediei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*