Breaking News

O fetiță de 12 ani a făcut infarct și a murit după ce a fost MÂNCATĂ DE PĂDUCHI în casa părintească

Fetița a fost ucisă de păduchi din cap, după ce trăise ani de zile într-un dormitor plin de șobolani, în casa ororilor, de unde au fost scoși cei doi frați ai ei datorită mizeriei

O fetiță de 12 ani a făcut infarct și a murit după ce a fost mâncată de păduchi O fetiță de 12 ani a făcut infarct și a murit după ce a fost mâncată de păduchi
Distribuie:

O fetiță din Georgia, de 12 ani, a făcut infarct și a murit după ce a fost mâncată de păduchi la propriu, în casa părintească, unde dormitorul ei era infestat cu șobolani, informează Daily Mail.

Kaitlyn Yozviak a murit pe 26 august în urma unui stop cardiac, o cauză secundară fiind anemia severă. Medici presupun că mușcăturile repetate de la păduchi i-au scăzut nivelul de fier din sânge, provocându-i o anemie severă. Aceasta ar fi putut declanșa atacul de cord care a provocat moartea fetiței.

Mâncată de păduchi în casa ororilor

Când anchetatorii au ajuns în casa ororilor, i-au găsit cadavrul plin de paraziții care acopereau inclusiv salteaua. Camera era murdară și în paragină, cu șobolanii mișunând printre animale de pluș și mobilierul din camera fetiței. Părinții ei, Mary Katherine Horton, în vârstă de 37 de ani, și Joey Yozviak, în vârstă de 38 de ani, au fost interogați. Ei au declarat că fetița nu mai făcuse baie de o săptămână și jumătate.

Mama ei a sunat la numărul de urgență 911 spunând că este inconștientă. Fetița a murit ulterior la spital. Judecătoarea cazului, a considerat că există suficiente dovezi pentru ca părinții să fie acuzați de crimă de gradul al doilea. Cuplul a fost de asemenea acuzat de cruzime infantilă de gradul doi. Fata a suferit „dureri fizice excesive din cauza neglijenței medicale”, se spune în raportul Biroului de Investigații Speciale din Georgia. Acum sunt așteptate rezultatele autopsiei care încă nu sunt complete.

Poate ești interesat:

 

Agentul special al Biroului de Investigații din Georgia, Ryan Hilton, a depus mărturie în fața instanței. El a spus că în momentul morții sale, Kaitlyn avea „cea mai severă” infestare cu păduchi pe care a văzut-o vreodată. Agenția a anchetat primul caz la domiciliul familiei în anul 2018. Atunci s-a constatat că locuința era „infestată cu păduchi, avea mult prea multe pisici și condiții periculoase de locuit”. Cei doi frați ai ei au fost scoși din casă din cauza condițiilor insalubre.

Kaitlyn a fost plasată pentru scurt timp cu mătușa ei, dar s-a întors acasă la părinți șase zile mai târziu. Autoritățile cred că dacă fetița nu rămânea acasă din cauza pandemiei, viața lui Kaitlyn ar fi putut fi salvată de profesori la școală.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*