Breaking News

Un PERVERS și-a violat câinele și i-a trimis clipurile unei femei pe care a cunoscut-o pe Facebook

Bărbatul a întrebat-o dacă nu dorește o partidă în trei, dar aceasta s-a dus direct la poliție cu clipurile

PERVERSUL care și-a violat câinele și i-a trimis clipurile unei femei pe Facebook PERVERSUL care și-a violat câinele și i-a trimis clipurile unei femei pe Facebook
Distribuie:

Un pervers și-a violat câinele și apoi a distribuit clipurile online, unei femei pe care a cunoscut-o pe Facebook, informează publicația Daily Star. Perversul în vârstă de 28 de ani pe nume Nicholase Hill, a scăpat ieftin. El a fost condamnat la consiliere psihologică în locul închisorii. În plus a fost obligat să presteze 60 de ore de lucrul în serviciul comunității și să plătească o mică amendă.

Nicholase Hill, a admis acuzația de cruzime împotriva animalelor pe data de 31 octombrie în fața unui tribunal. I s-a spus că va evita închisoarea dacă acceptă o evaluare a sănătății mintale și acceptă programul de consiliere psihologică. Bărbatul care locuiește în Rockland, statul american Maine, a fost, de asemenea, obligat să plătească o amendă de 250 dolari. Va fi nevoit și să presteze 60 de ore în serviciul comunității, dar și obligat să stea departe de câini.

Cum a fost demascat perversul

Josnicul pervers, care și-a violat câinele de mai multe ori, a fost avertizat că va petrece 14 zile în închisoare pentru încălcarea acestor condiții. Hill a fost prins după ce i-a trimis niște clipuri perverse unei femei pe care a cunoscut-o pe Facebook. El a întrebat-o dacă „dorește să se implice” cu el și câinele lui într-un trio. Ea l-a refuzat și a mers la poliție cu videoclipurile.

O declarație de incriminare a fost depusă la Biroul șerifului din districtul Knox. Detectivul Justin Twitchell a înregistrat plângerea pe data de 20 august. În ea era raportat un abuz sexual al lui Hill împotriva câinele său.

După ce a intervievat martora, aceasta a depus ca probe și videoclipurile pe care bărbatul i le-a trimis prin intermediul Facebook Messenger. Biroul Șerifului din districtul Knox l-a arestat pe Hill la sfârșitul lunii august. În seara zilei de 28 august a fost încătușat și acuzat de cruzime față de animale.

A doua zi, el a fost eliberat pentru o cauțiune în numerar de doar 250 de dolari. Inițial, el a negat acuzația de cruzime împotriva câinelui său. Și-a schimbat pledoaria săptămâna trecută în cadrul unei înțelegeri încheiate cu procurorii. În prezent nu se știe nimic despre soarta câinelui abuzat de bărbat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*