Breaking News

Prietenul pe care l-a cunoscut pe Facebook i-a rupt maxilarul și i-a scrijelit numele cu cuțitul pe frunte

Un bărbat din San Antonia și-a lovit iubita peste față de 10 ori rupându-i maxilarul în trei locuri, iar apoi și-a scrijelit numele lui cu cuțitul pe fruntea ei

A bătut-o, i-a rupt maxilarul și i-a scrijelit numele cu cuțitul pe frunte A bătut-o, i-a rupt maxilarul și i-a scrijelit numele cu cuțitul pe frunte - © KSAT
Distribuie:

Jackub Jackson Hildreth, în vârstă de 19 ani, a fost arestat vineri de poliție pentru agresiunea brutală împotriva Catalinei Mireles, în vârstă de 22 de ani, după ce i-a rupt maxilarul tinerei și și-a scrijelit numele lui cu cuțitul pe fruntea ei, informează Daily Mail.

Hildreth a fost acuzat de agresiune agravantă cu o armă mortală, potrivit KSAT-TV. Atacul, care a început dimineața și a durat până după-amiaza, s-a datorat unei certe începute între cei doi. Tânăra a povestit pentru postul de televiziune KSAT-TV cum tânărul a vrut să o pună în pună în dulap până când se va hotărâ ce va face cu corpul ei. Tânăra a crezut că nu va scăpa cu viață.

Interviul a fost luat la locuința acesteia în timp ce se recupera în urma rănilor primite. Catalina avea mai multe vânătăi pe față, inclusiv pe obraji, bărbie și sub ochiul drept. Chipul ei era tumefiat în urma loviturilor aplicate și vorbea cu foarte mare dificultate.

Declarațiile tinerei

Fata a declarat că incidentul a început săptămâna trecută, joi dimineață. În declarațiile date la poliție tânăra a spus că prietenul a început o ceartă cu ea în legătură cu relația lor. Aceasta dura de doar trei săptămâni, după ce s-au împrietenit pe Facebook. În timp ce cearta lor a escaladat, tânăra le-a spus anchetatorilor că prietenul ei a apucat-o de gât și a lovit-o în față de cel puțin 10 ori. I-a rupt maxilarul în trei locuri. Apoi a scrijelit cu un cuțit numele lui pe fruntea ei.

Ulterior tânărul a fugit de la fața locului înainte de sosirea poliției. Autoritățile l-au urmărit vineri timp de câteva ore înainte de a-l aresta. Acesta are antecedente penale. În declarația de arestare se spune că tânărul a fost acuzat anterior pentru tâlhărie și agresarea familiei.

Catalina Mireles este recunoscătoare că este în viață. Ea crede că ar fi putut muri în mâinile prietenului ei. Mama ei a declarat că s-a simțit ușurată când atacatorul fiicei sale a fost trimis în spatele gratiilor. Ea spune că fiica ei s-a temut pentru viața ei când agresorul a vrut să o omoare. Speră că va fi condamnat pentru a nu mai răni pe altcineva. Mama tinerei a emis și un avertisment în timpul interviului, spunând: „să nu ai încredere în nimeni pe care crezi că-l cunoști!”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*