Breaking News

Un bărbat a violat cățelul logodnicei sale, provocându-i răni groaznice care i-au cauzat moartea

Bărbatul de 52 de ani a fost condamnat la doar 60 de zile de închisoare și va fi supus unei evaluări psihiatrice

Un bărbat a violat cățelul logodnicei sale Un bărbat a violat cățelul logodnicei sale - Colaj foto (sursa Daily Mail)
Distribuie:

Un bărbat din Oregon a fost condamnat la 60 de zile de închisoare pentru că a violat cățelul logodnicei sale, provocându-i răni atât de grave, încât acesta a trebuit să fie eutanasiat. În februarie, Fidel Lopez în vârstă de 52 de ani, a pledat vinovat la acuzația de viol asupra cățelului, scrie Daily Mail pe pagina sa de web.

Incidentul a fost raportat de logodnica sa în noiembrie 2018. Femeia și-a găsit cățeaua pe nume Estrella, o corcitură din rasa Lhasa Apso, sângerând în zona organelor genitale. Potrivit autorităților, câinele a fost descoperit plângând și ascuns sub canapeaua femeii. Aceasta a luat-o apoi pe Estrella și a dus-o la un spital de urgență veterinar. Acolo un medic veterinar a fost obligat să eutanasieze câinele. Leziunile interne provocate de viol au fost extrem de grave. Cățelușa nu avea nici o șansă de supraviețuire și era singura măsură ce putea fi luată, informează publicația ”Oregon Live”.

Logodnica lui Lopez a cerut apoi ca un kit de viol să fie efectuat, presupunând că bărbatul i-a violat cățelul. Ea a spus autorităților că Lopez și-a exprimat interesul față de astfel de bestialități. Chiar s-a lăudat că a văzut o altă persoană care a agresat sexual un câine.

Ancheta poliției și condamnarea

Poliția din Portland a început investigația împotriva lui Lopez în decembrie 2018. A fost arestat în februarie, după ce dovezile ADN au dovedit că a violat cățelul. Lopez a fost încarcerat în închisoarea din districtul Multnomah, pentru abuz agravant împotriva animalelor și agresiune sexuală asupra unui animal.

Potrivit publicației Oregon Live, Lopez a declarat poliției că a făcut sex cu câinele în timp ce era în pat cu logodnica lui. El a devenit frustrat după ce aceasta i-a refuzat o partidă de amor. A declarat la poliție că era băut și era excitat sexual. Avocatul său a spus că bărbatul își recunoaște greșeala pe care a făcut-o și o acceptă. Acesta a mai declarat pentru ”Oregon Live” că Lopez a lucrat timp de 22 de ani la un restaurant care comercializează clătite. Bărbatul nu a avut cazier și are o educație de doar șase clase primare.

Un tribunal din Oregon l-a condamnat pe Lopez la trei ani de supraveghere de probă și 60 de zile de închisoare. Sentința a fost cea mai mare pe care o permite legislația din statul Oregon. „Dacă aș fi putut, cu bucurie ți-aș fi dat mai mult”, a declarat Angel Lopez, judecător la tribunalul din districtul Multnomah. Acesta nu este rudă cu bărbatul, deși au același nume.

Pe lângă condamnarea la închisoare, Fidel Lopez nu mai poate deține un animal de companie timp de 15 ani. Totodată el va fi supus și unui control de evaluare a sănătății sale mintale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*